Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Με αφορμή την επιλογή της δημοτικής πλειοψηφίας να απέχει από τη  συνεδρίαση του Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων που προκλήθηκε από το σύνολο της αντιπολίτευσης και είχε θέμα ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ, ο Τάσος Χρονάς, δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης  κάνει λόγο για υποτίμηση  του δημοτικού συμβουλίου αλλά και της ανάγκης για μείωση  των δημοτικών τελών . 

 

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με τη στάση της η Δημοτική Αρχή υποτιμά την ανάγκη για μείωση των δημοτικών τελών σε μια δύσκολη εποχή για την εργατική λαϊκή οικογένεια.

Υποτιμά ταυτόχρονα -στην προέκταση της ίδιας λογικής- το Δ.Σ., αλλά και κάθε διαφορετική άποψη, αρνούμενη να αναγνωρίσει το δικαίωμα του ελέγχου και της διατύπωσης προτάσεων από την αντιπολίτευση.

Η επιλογή τής μη συμμετοχής τής πλειοψηφίας στη συγκεκριμένη συνεδρίαση δείχνει απουσία ενδιαφέροντος για τις ανάγκες και τα συμφέροντα του λαού. Ακριβώς στο ρόλο τον οποίον επιφυλάσσει η άρχουσα τάξη στην Τοπική Διοίκηση.  

Ακόμα φαίνεται ανάγλυφη η απουσία επιχειρημάτων και πολιτικής ψυχραιμίας.

Προσπάθησαν να αποφύγουν συνειδητά μια συζήτηση, επειδή θα αποκάλυπτε τη συναίνεση και την υποταγή τους στις αντιλαϊκές πολιτικές.

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα κάνει ό,τι μπορεί για να διαμορφωθούν συνθήκες για τη λύση λαϊκών προβλημάτων, χωρίς να παραμελεί την υποχρέωσή της να καταδείχνει πόσο μακριά από τις ανάγκες του λαού βρίσκεται η δημοτική αρχή.

Περισσότερα...