Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στον Καραβόμυλο αλλά και στην Λαμία μετά την σύλληψη των τριών Λαμιωτών οι οποίοι φέρονται ως οι δράστες του αποτρόπαιου φονικού στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας ,  σκoτώνοντας  με πάνω από δέκα μαχαιριές έναν 75χρονο μέσα στο σπίτι του , στις 22 Νοεμβρίου .

Ως   αιτία του φονικού θεωρείται το οικονομικό αφού σύμφωνα με την αστυνομία ο άτυχος 75χρονος είχε κάνει ανάληψη πριν τα capital controls  από τράπεζα ενός μεγάλου χρηματικού ποσού το οποίο φθάνει τις 90.000 χιλιάδες ευρώ . Ποσό τοοποίοα όμως ακόμη δεν έχει βρεθεί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ούτε και οι φερόμενοι ως δράστες έχουν παραδεχτεί ότι βρήκαν μέσα στο σπίτι .

 

Δράστες είναι η Λαμιώτισσα οικιακή βοηθός η οποία φρόντιζε τον ηλικιωμένο ,  31 ετών μητέρα δύο μικρών ανήλικων παιδιών , ο σύντροφός της 42 ετών και ένας ακόμη φίλος τους , επίσης 42 ετών .

Οι φερόμενοι δράστες οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις δέκα το πρωί .

Ο Γενικός αστυνομικός διευθυντής της Περιφέρειας Στερεάς κ. Αποστολόπουλος δήλωσε ότι ο<< σκοπός και το κίνητρο ήταν η ληστεία . Οι τρεις δράστες βρήκαν χρηματικό ποσό το οποίο μοιράστηκαν περίπου 3500 ευρώ ενώ βρήκαν σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι τιμαλφή τα οποία και αφαίρεσαν . Από το ποσο βρέθηκαν περίπου 1400 ευρώ στο σπίτι της γυναίκας καθώς και τρεις χρυσές αλυσίδες τα οποία και κατασχέθηκαν . >>

Σύμφωνα με την αστυνομία <<τα στοιχεία είναι ατράνταχτα>> ενώ η οικιακή βοηθός τον βοηθούσε κατά διαστήματα μετά από ατύχημα που είχε υποστεί ο άτυχος 75χρονος .

Επίσης τα στοιχεία δικαιολογούν και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε παραβιασμένη η πόρτα του θύματος καθώς γνώριζε την γυναίκα και το μοιραίο βράδυ της άνοιξε την πόρτα χωρίς να υποψιαστεί τίποτα .

Περισσότερα...