Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της Δυτική Φθιώτιδας και στα πεδινά το κρύο είναι τσουχτερό θυμίζοντας επιτέλους χειμώνα και χριστούγεννα .

Από την Ράχη Τυμφρηστού μέχρι και το Καρπενήσι τούψος του χιονιού είναι τέτοιο που δυσχεραίνει την κυκλοφορία και η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες . Από το πρωί εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται στο σημείο αλλά υπάρχει παγετός λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών .Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται για όσους θα κινηθούν τις απογευματινές και βραδυνές ώρες στο σημείο .

 

Στα λευκά έχει ντυθεί και το Βελούχι το οποίο αναμένει τους επισκέπτες για διασκέδαση ενώ σύντομα εάν συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις θα ανοίξουν και οι πίστες για τους λάτρεις του σκι . Πάντως οι ξενοδόχοι της Ευρυτανίας δηλώνουν ικανοποιημένοι από την πληρότητα και τις κρατήσεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής στα ξενοδοχεία του νομού . Εάν ο καιρός ευνοήσει θα είναι ακόμη καλύτερα με το χιονισμένο τοπίο , αφού όταν δεν δημιουργεί προβλήματα είναι χαρά για μικρούς και μεγάλους .

Χιόνια έχουμε και τα ορεινά της δυτικής Φθιώτιδας με αρκετά Δ.Δ του ΄δημου Μακρακώμης να έχουν ντυθεί τα λευκά χωρίς ωστός μέχρι στιγμής να δημιουργούνται προβλήματα .

Χιόνια έχουμε και στον Παρνασσό ο οποίος αναμένει χιόνια και τις επόμενες ημέρες για να λειτουργήσουν και εκεί οι πίστες .

Η τροχαία συνιστά προσοχή εάν ταξιδέψετε προς Δυτική Φθιώτιδα ή Καρπενήσι και να έχετε μαζί σας πάντα αντιολισθητικές αλυσίδες .

Περισσότερα...