Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Εξιχνιάσθηκαν, από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, (2) κλοπές - διαρρήξεις και (1) απόπειρα κλοπής από εμπορικά καταστήματα, σε περιοχές της Λοκρίδας Φθιώτιδας. Ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών, 33χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών . Ο δράστης είχε συλληφθεί την 29-11-2015, από το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ενώ είναι μέλος οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές & κλοπές τροχοφόρων στην Ελληνική επικράτεια.

 

 

 

Ειδικότερα, ο 33χρονος είχε συλληφθεί την 29-11-2015 στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε.

 Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε η εμπλοκή του 33χρονου στη διάπραξη δύο (2) κλοπών – διαρρήξεων και μίας απόπειρας κλοπής, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 26-11 έως 29-11-2015, σε εμπορικά καταστήματα (κάβες ποτών & mini market), στην περιοχή της Τραγάνας και του Αγίου Κωνσταντίνου.

 Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης των πράξεων του.

 Σημειώνεται ότι ο 33χρονος είναι μέλος οργανωμένης εγκληματικής ομάδας, η οποία διέπραττε διαρρήξεις – κλοπές από εταιρείες, περίπτερα και mini market, καθώς και κλοπές σκαφών και αυτοκινήτων, σε περιοχές της Ελληνικής επικράτειας .

 Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

 Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Περισσότερα...