Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

 

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας και της Εύβοιας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, πέντε (5) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, χθες αργά το απόγευμα στη Λαμία, συνελήφθη ημεδαπός, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 Επίσης, χθες το βράδυ στη Δαμάστα Φθιώτιδας, συνελήφθη ημεδαπός, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (14,7) γραμμαρίων, καθώς και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

 

 Επιπλέον, χθες το βράδυ στον Ορχομενό Βοιωτίας, συνελήφθη ημεδαπός, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

 Τέλος, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή Ζαρακές Ευβοίας, συνελήφθη ημεδαπός, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας για διάπραξη κλοπών και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και βιβλία

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση,  συνελήφθη 28χρονος στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, διότι κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να έχει εισέλθει σε κατάστημα της περιοχής, ιδιοκτησίας ημεδαπής, έχοντας προηγουμένως θραύσει τον υαλοπίνακα αυτού. Στη κατοχή του 28χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές (φωτογραφική μηχανή, tablet και κινητό τηλέφωνο), τις οποίες είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό του καταστήματος και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.Στη δεύτερη περίπτωση,συνελήφθη  50χρονος στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, έμφορτο με δέματα που περιείχαν βιβλία, τα οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα από αποθήκη εταιρείας στην ανωτέρω περιοχή.

 Συνελήφθη 43χρονος στη Λιβαδειά, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και κατασχέθηκαν (4) κιλά & (420) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 43χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα (10) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (4.420) γραμμαρίων.

 Η ανωτέρω ποσότητα καπνού θα σταλεί στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.