Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ξεκίνησε τις πρωινές ώρες και κορυφώθηκε τις μεσημβρινές , η έξοδος των εκδρομέων για τα Χριστούγεννα που προτίμησαν να περάσουν τις ημέρες αυτές στις ιδιαίτερες πατρίδες τους . Η κίνηση στην εθνική οδό είναι ιδιαίτερα αυξημένη ενώ ουρές και καθυστερήσεις υπάρχουν κατά διαστήματα στους σταθμούς των διοδίων .

Το μεγάλο πρόβλημα όπως κάθε φορά παρατηρείται στον κόμβο της Ξηριώτισσας εκεί όπου λόγω της μεγάλης διασταύρωσης , των διαφορετικών κατεύθυνσεων αλλά και της κίνησης τόσο εξωτερικής όσο και εσωτερικής συσσωρεύονται πολλάοχήματα . Από τις πρωινές ώρες στο σημείο βρίσκεται τροχονόμος για την ρύθμιση της κυκλοφορίας ενώ χρειάζεται οι οδηγοί να έχουν υπομονή . Αυξημένη παρουσιάστηκε η κίνηση και στον δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου , όπου υπάρχει αστυνομική δύναμη για κάθε ενδεχόμενο .

 

Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι Λαμιώτες που δεν είχαν να ταξιδέψουν βγήκαν στο κέντρο της πόλης το οποίο από το πρωί μέχρι και αργά το μεσημέρι ασφικτυούσε από πεζούς και οχήματα .

Πολλά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και στο κέντρο της πόλης λόγω της αυξημένης κίνησης ενώ καταστήματα και καφετέριες είχαν γεμίσει .

Τα εμπορικά καταστήματα   παραμένουν ανοικτά μέχρι τις 6 το απόγευμα ενώ θα ανοίξουν ξανά την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου καθώς είναι η τελευταία Κυριακή του χρόνου .

Υπομονή χρειάζεται και για όσους βρέθηκαν ή θα βρεθούν σε σουπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα τέτοιου είδους καθώς οι ουρές στα ταμεία είναι ατέλειωτες καθώς όλοι σπεύδουν για το γιορτινό τραπέζι . .

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται επι ποδός καθώς και η τροχαία σε όλο το μήκος της εθνικής Οδού αλλά και στο εσωτερικό δίκτυο της πόλης   για την εύρυθμη λειτουργία της κίνησης .

Περισσότερα...