Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες της Φθιώτιδας για την επέλαση του χιονιά αλλά και των βροχοπτώσεων όπως τονίστηκε στην σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αντιπεριφέρεια Στερεάς . Ο αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραίσκος κάλεσε τις υπηρεσίες που παρευρέθησαν να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο ενώ προσοχή χρειάζεται τις επόμενες ώρες των χιονοπτώσεων που θα επικρατήσει παγετός .Σε ετοιμότητα και ο ΄δημος Λαμιέων ο οποίος  θα έχει ανοικτή την αίθουσα  της οδού Λεωνίδου για όσους χρειαστούν ζεστασιά  απο σήμερα μέχρι όσο διαρκέσει  η κακοκαιρία .

Οι υπηρεσίες δηλώνουν έτοιμες ενώ υπάρχει ξεκαθάρισμα αρμοδιοτήτων ώστε να μην επικρατήσει χάος κατά την διάρκεια αντιμετώπισης των προβλημάτων .

Οι χιονοπτώσεις για την Φθιώτιδα αναμένονται από τις νυχτερινές ώρες και αύριο Πέμπτη ενώ για τις επόμενες ημέρες αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις .

Εκτός από τις υπηρεσίες και οι πολίτες και κυρίως οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις επόμενες ημέρες και όσοι ταξιδέψουν να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να υπακούουν στις οδηγίες της τροχαίας.

.

 

 

Σε πλήρη ετοιμότητα έχουν τεθεί οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες.

Από σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου θα παραμείνει ανοικτή η θερμαινόμενη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11, 2ος όροφος).

Εξάλλου, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου θα λειτουργεί γραμμή επικοινωνίας με τους δημότες στη τηλεφωνική γραμμή του Γραφείου Κίνησης του Δήμου Λαμιέων, 22310 22202.