Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Λαμίας , της Δαμάστας και των θερμοπυλών από την είδηση που έγινε γνωστή πριν από λίγο σύμφωνα με την οποία ένας 20χρονος είναι νεκρός από καραμπίνα .

Πρόκειται για έναν φοιτητή από την Δαμάστα Λαμίας ο οποίος τις ημέρες των γιορτών ήρθε από την πάτρα όπου σπουδάζει για να περάσει τις άγιες ημέρες με τους γονέις του . Σήμερα το απόγευμα επισκέφθηκε την γιαγιά του και τον θείο του στις Θερμοπύλες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανέβηκε στον επάνω όροφο του σπιτιού μόνος του . Η γιαγιά του η οποία άκουσε ένα θόρυβο ανέβηκε να δει τι έγινε και βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα καθώς ο νεαρός ήταν πεσμένος κάτω σε μία λίμνη αίματος . Λίγο πιο πέρα ήταν μία καραμπίνα και ο νεαρός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει τραύμα στην θωρακική περιοχή .

Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά ενώ στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα  ωστόσο σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια