Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 5 Ιανουαρίου ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης με τον δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη . Κατά την διάρκεια της συζήτησης των δύο ανδρών που ήταν σε πολύ φιλικό κλίμα αναπτύχθηκαν όλα σχεδόν τα καίρια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον δήμο και στα οποία μπορεί ο κ.Σαρακιώτης ως βουλευτής να βοηθήσει αλλά και να γνωρίζει την πορέια τους .

                                 

<<Ειλικρινά νοιώθω ευτυχής ως δήμαρχος γιατί έχω άριστη συνεργασία με τους βουλευτές και δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα αλλά πρωτίστως με τους βουλευτές . Ο Γιάννης Σαρακιώτης είναι συνετός πολιτικός παράτο νεαρό της ηλικίας του . και για αυτό θέλει να γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου του . Τον ενημέρωσα για τα περισσότερα από αυτά , ανταλλάξαμε απόψεις  και η συνεργασία θα συνεχιστεί >> τόνισε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης κατά την έναρξη της συνάντησης .

<<Η σημερινή συνάντηση είναι μία συνάντηση ουσίας και όχι μία τυπική συνάντηση >> τόνισε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης για να συνεχίσει υπογραμμίζοντας << θέλω να ενημερωθώ για τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής για το νέο έτος . Το θετικό είναι ότι υπάρχει άψογη συνεργασία των βουλευτών με τον δήμο και την περιφέρεια , πράγμα που θεωρώ ότι θα έχει και αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον . >>

Περισσότερα...