Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Λαμπρός ο επίσημος εορτασμός στην Στυλίδα , όπου τον καθαγιασμό των υδάτων πραγματοποίησε ο μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ Νικόλαος και τον παρακολούθησαν επίσημοι και πλήθος κόσμου . Οι περισσότεροι ήταν εκεί με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο ο οποίος ξεχώρισε για μία ακόμη φορά αφού αντί για ευχή έκανε έκκληση στον Πρωθυπουργό να επιτρέψει στην δημοτική αρχή Στυλίδας να βοηθήσει στο θέμα με τους πρόσφυγες . Ο κ. Γκλέτσος τόνισε χαρακτηριστικά :

<<Όλο το δημοτικό συμβούλιο αποφασίσαμε να κάνουμε έκκληση προς τον πρωθυπουργό να στέλνουμε από εδώ δικά μας καράβια , φορτηγά καράβια να παίρνουν απο την απέναντι πλευρά , τα γυναικόπαιδα τουλάχιστον , και τους νόμιμους μετανάστες για να μην πνίγονται τόσο άδικα . Έκκληση να γίνει μία συμφωνία και να πηγαίνουμε να τους παίρνουμε και να τους φέρνουμε από εδώ . >>

Οι υπόλοιποι πολιτικοί στα μηνύματά τους έκαναν λόγο για φώτιση και για μία καλύτερη Ελλάδα με ανάπτυξη .

 

Το πρωί τελέστηκε θέια Δοξολογία στον ιερό του Αγίου Αθανασίου και στη συνέχεια επίσημοι , ιερός κλήρος και πιστοί με πομποί μετέβησαν στο λιμάνι της Στυλίδας όπου έγινε ο καθαγιασμός των υδάτων . Και φέτος ήταν αρκετοί οι τολμηροί που βούτηξαν στα νερά του λιμανιού για να πιάσουν τον σταυρό . Πλήθος κόσμου , κα΄θε ηλικία είχε πλημμυρίσει το λιμάνι από νωρίς το πρωί ενώ ξεχωριστή νότα όπως κάθε χρόνο έδωσαν οι βάρκες που είχνα διασκορπιστεί μέσα στο λιμάνι .

Αμέσως μετά ακολούθησε μικρή δεξίωση στο δημαρχείο Στυλίδας στην οποία δεν παρευρέθησαν όμως οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Αθανάσιος Μιχελής και Δημήτρης Βέττας , παρά το γεγονός ότι παρευρέθησαν στην δοξολογία και στον αγιασμό των υδάτων . Πληροφορείες κάνουν λόγο ότι ίσως ήταν μία κίνηση - απάντηση στα όσα δήλωσε πρόσφατα ο μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος για τους βουλευτές που ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι ανεπιθύμητοι .

 

Περισσότερα...