Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Την τρίτη κατά σειρά ερώτηση για την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Λαμίας κατέθεσε στην Βουλή και στον Υπουργό Υγείας ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Χρήστος Σταικούρας μεταφέροντας τα προβλήματα που υπάρχουν  χωρίς ωστόσο να λάβει καμία απάντηση . 

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας  στα ΜΜΕ  τόνισε μεταξύ άλλων <<Δυστυχώς δεν έχω πάρει καμία απάντηση.  Καμία συγκεκριμένη σε καμία απο τις ερωτήσεις μου .  Η  λειτουργία του νοσοκομείου  είναι σε ιδιάιτερα άσχημη  κατάσταση και εξακολουθούν να υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα, ενώ το νοσοκομείο είναι ένα χρόνο χωρίς διοίκηση . Λυπάμαι για αυτό.>>

Να υπενθυμίσουμε ότι  και σήμερα Τετάρτη 6 Ιανουαρίου η παιδιατρική κλινική είναι κλειστή .

 ΟΛΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ

Θέμα: Προβλήματα στη λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας (Η Ερώτηση υποβάλλεται εκ νέου τόσο γιατί το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται όσο και γιατί δεν δόθηκε απάντηση στις υπ’ αριθ. 1657/03.12.2015 και υπ’ αριθ. 411/21.10.2015 σχετικές Ερωτήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό, ως όφειλε, σύμφωνα με το άρθρο 126 του Κανονισμού της Βουλής).

 Όπως έχει αποτυπωθεί σε σχετικές Ερωτήσεις του υπογράφοντος την παρούσα Κοινοβουλευτική Ερώτηση (18 Μαρτίου, 15 Απριλίου, 6 Μαΐου, 19 Οκτωβρίου, 21 Οκτωβρίου και 3 Δεκεμβρίου 2015), το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, διοικητικά, λειτουργικά και οικονομικά, το 2015, έχει αφεθεί στην τύχη του.

Μεταξύ των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, είναι και η αδυναμία, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πλήρους λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής.

Το ζήτημα αυτό είχε αναδειχθεί με σχετικές Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις (21 Οκτωβρίου και 3 Δεκεμβρίου 2015), χωρίς το Υπουργείο να απαντήσει και χωρίς, φυσικά, να έχει λυθεί και το πρόβλημα.

Πρόβλημα που είναι οξυμένο αυτές τις ημέρες, όπως επιβεβαιώνεται και από νεώτερη ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

Με βάση τα ανωτέρω,

 ΕΡΩΤΑΤΑΙ

ο κ. Υπουργός:

Τι προτίθεται άμεσα να πράξει ώστε να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα και να αποκατασταθεί η πλήρης και εύρυθμη λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας;

 

 

Περισσότερα...