Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σε αγώνες προσανατολίζονται όλοι οι  κλάδοι με αιχμή του δόρατος το ασφαλιστικό . Ήδη οι δικηγόροι απέχουν απο τα καθήκοντά τους  κια με νέα τους επιστολή ζητούν συνάντηση με τους βουλευτές του νομού, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις θέσεις τους .
Ο δικηγορικός σύλλογος Λαμίας ζητά απο τους βουλευτές να παρευρέθούν στα γραφεία  του συλλόγου την επόμενη τετάρτη 20 Ιανουαρίου  στις 12 το μεσημέρι  για να ανταλλάξουν θέσεις και απόψεις για το θέμα .
Την ίδια ώρα το Τεχνικό επιμελητήριο καλέι τους βουλευτές να σκεφθούν καλά το θέμα του ασφαλιστικού και το τι θα ψηφίσουν  κάνοντας λόγο για καταστροφή του κλάδου .


Να υπενθυμίσουμε ότι  ήδη  πάνω απο δέκα φορείς του νομού έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε κοινό αγώνα κατά του ασφαλιστικού μέσα απο το παμφθιωτικό μέτωπο  ενώ και ο δικηγορικός σύλλογος Λαμίας ζητά διάλογο  με τους προέδρους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς ,ΕΒΕ Φθιώτιδας ,Ιατρικού  ,Φαρμακευτικού  και Οδοντιατρικού συλλόγου  με στόχο να υπάρξει μια κοινή αντίδραση .