Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο κύβος ερρίφθη και έφθασε η ώρα για τις αγροτικές κινητοποιήσεις . Όπως είχαν προαναγγείλει οι αγρότες αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου θα προχωρήσουν σε μπλόκα στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Ανθήλης . Ήδη σήμερα μετακίνησαν τα τρακτερ τους από την πλατεία κοντά στην εθνική οδό και αύριο αναμένεται τις μεσημβρινές ώρες να μετακινηθούν επάνω στην εθνική οδό . Το μπλόκο της Ανθήλης έχει ήδη ενισχυθέι με αγρότες από την Δυτική Φθιώτιδα   και η συντονιστική επιτροπή   καλεί όλους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να ενισχύσουν τον αγώνα για το ασφαλιστικό .

Οι αγρότες που είναι διασπασμένοι αναμένεται να καθορίσουν αύριο την δράση τους και την πορεία τους για τις επόμενες ημέρες ενώ θα υπάρξει συνάντηση στον χώρο της Πανελλήνιας έκθεσης Λαμίας και στην συνέχεια κάθοδο στην Ανθήλη .

<<Πρόκειται για τα πιο βάρβαρα μέτρα , και το ασφαλιστικό θα οδηγήσει στην εξαφάνιση τους αγρότες >> τονίζουν από την Ανθήλη στο radiomemory.gr ενώ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο οι κινητοποιήσεις να έχουν και άλλη μορφή εκτός από τα μπλόκα στην εθνική οδό , όπως καταλήψεις υπηρεσιών και φορέων αλλά και διαμαρτυρίες μέσα στην πόλη της Λαμίας .

 

Περισσότερα...