Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Συνεχίζεται η χιονόπτωση στην Πόλη της Λαμίας αλλά και σε όλο το νομό χωρίς ωστόσο να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα .

Οι αρχές καλούν τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ενώ κλειστά παραμένουν από το πρωί τα σχολέια όλων βαθμίδων δημόσια και ιδιωτικά .

Στην Λαμία μηχανήματα του ΄δημου συνεχίζουν να κρατούν ανοιχτές τις κεντρικές οδικές αρτηρίες ενώ τα προβλήματα θα ξεκινήσουν αποτις απογευματινές ώρες που θα ξεκινήσουν και οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες και θα επικρατήσει παγετός .

Τα ορεινά δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Λαμιεων όπως Δίβρη και Καλαμάκι έχουν σκεπαστεί από χιόνι και η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία .

Επιμέρους προβλήματα υπάρχουν στην Δυτική Φθώτιδα καθώς από την Σπερχειάδα και πιο ψηλά τα Δ.Δ είναι αποκλεισμένα . Η δημοτική αρχής έχει επικοινωνία με κατοίκους σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποια ανάγκη ή κάποιο έκτακτο περιστατικό .

 

Αντιολισθητικές αλυσίδες θα χρειαστούν οι οδηγοί που κινούνται στο Δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου και Λαμίας – Δομοκού ενώ η αστυνομία έχει απαγορεύσει την διέλευση των φορτηγώ ν αυτοκινήτων στον Μπράλλο για προληπτικούς λόγους .

Όσοι θα μετακινηθούν με το αστικό ΚΤΕΛ θα διαθέτουν υπομονή καθώς   τα λεοφωρέια κινούνταιμε πολύ χαμηλές ταχύτητες και σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρούνται καθυστερήσεις . Τις πρωινές ώρες δεν εκτελέστηκαν όλα τα δρομολόγια κυρίως προς Κωσταλέξι και Λυγαριά .

Ανάλογη η κατάσταση και στο υπεραστικό ΚΤΕΛ   στο οποίο μέχρι αυτή την ώρα δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια προς Δομοκό , Σπερχειάδα Υπάτη και ανατολική Φθιώτιδα . Κανονικά τα δρομολόγια προς Αθήνα αφού ναι μεν χιονίζει στο εθνικό δίκτυο αλλά δεν υπάρχουν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων .

 Πυκνό το χιόνι και στην λουτρόπολη των Καμμένων Βούρλων όπο επίσης δεν λειτούργησαν τα σχολέια . Το χιόνι έχει φθάσει μέχρι την Θάλασσα ενώ   ξεπερνά τους δέκα πόντους στα ορεινά της λουτρόπολης . Δείτε φωτογραφίες  

    .  

 

Περισσότερα...