Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ευτυχία για τα παιδιά  το χιόνι αφού παρά τις δυσκολίες  που υπάρχουν είναι αυτά που το χαίρονται περισσότερο και ιδιαίτερα με τα σχολέια κλειστά .

Απο νωρίς το πρωί  παιδιά κάθε ηλικίας βγήκαν στους δρόμους και στις αυλές των σπιτιών για να παίξουν χιονοπόλεμο , ενώ την τιμητική του είχε ο χιονάνθρωπος .

Στη Λαμία  η θερμοκρασία είναι -1 ενώ  σύμφωνα με την ΕΜΥ τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση  τις απογευματινές ώρες . Μετά όμως ξεκινούν τα δύσκολα  αφού αναμένεται παγετός . Τις απογευματινές ώρες  θα μείνουν κλειστά σήμερα στο νομό , πλην του δήμου Λοκρών , και τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών .

 

 

Σε πλήρη ετοιμότητα έχουν τεθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων. Ήδη από τις 03.00 το πρωί 15 εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες έχουν κάνει παρεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε ολόκληρο το Δήμο. Παράλληλα, συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου επιχειρούν σε διάφορα σημεία όπου υπάρχουν καταπτώσεις δέντρων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου θα λειτουργεί γραμμή επικοινωνίας με τους δημότες στη τηλεφωνική γραμμή του Γραφείου Κίνησης του Δήμου Λαμιέων, 22310 22202.

Τέλος, η θερμαινόμενη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11, 2ος όροφος) θα παραμείνει ανοικτή.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης με δήλωση του, «ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους του Δήμου που, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, δίνουν από τα ξημερώματα μάχη προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω του χιονιού».

 

Περισσότερα...