Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Κινητοποίηση στο κέντρο της πόλης της Λαμίας , συλλαλητήριο στην πλατέια Πάρκου , πορεία στο κέντρο της Λαμίας και συμβολικό αποκλεισμό μιας ώρας της εθνικής οδού στο ύψος της Ανθήλης περιελάμβανε τοπρόγραμμα για τους αγρότες .

Στις 11 το πρωί το ΠΑΜΕ ξεκίνησε με ομιλίες , πανώ και σημαίες το προγραμματισμένο συλλαλητήριο στην πλατεια Πάρκου με την συμμετοχή όλων των κλάδων ενάντια στο ασφαλιστικό .

Την ίδια ώρα αγρότες της ΠΑΣΥ έφθασαν στην πλατέια Πάρκου μέσα από την οδό Καποδιστρίου με τα τρακτερ τους από το μπλόκοτης Ανθήλης για να διατρανώσουν μαζί με το ΠΑΜΕ την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο .

 

<< Ήταν μία αιφνιδιαστική κίνηση που έχει ως στόχο να ακουστούν οι αγρότες οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω και να δεχτούν το χειρότερο ασφαλιστικό που έχει περάσει ποτέ Κυβέρνηση για τους αγρότες . >> τονίζει στο radiomemory.gr ο εκπρόσωποςτων αγροτών της ΠΑΣΥ κ. Πάσουλας .

Την ίδια ώρα το μπλόκο των αγροτών στην Ανθήλη ενισχύονταν με νέες δυνάμεις αγροτών από την Ανατολική Φθιώτιδα .

Αγρότες με τα τρακτερ τους και επικεφαλής τον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο έφθασαν στην Ανθήλη για να παραμείνουν και να δυναμώσουν το μπλόκο .

Στην πλάτέια Πάρκου τα μέλη του ΠΑΜΕ και οι αγρότες προχώρησαν σε πορέια στο κέντρο της πόλης περνώντας συμβολικά μπροστά από την Περιφέρεια Στερεάς με τα τρακτερ .

Στην συνέχεια όλοι μαζί κατευθύνθηκαν ξανά στην Ανθήλη που μαζί με τις δυνάμεις της Στυλίδας προχώρησαν σε νέο συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού στο ρέυμα προς Λαμία.

Ο αποκλεισμός κράτησε μία ώρα χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων η οποία γινόταν από τον Μπράλο .

Αντιπροσωπέια των αγροτών της Φθιώτιδας με τον κ. Δημήτρη Δημογιάννη βρίσκεται σήμερα στα Τέμπη όπου συνεδριάζει η πανελλήνια συντονιστική επιτροπή για να αποφασίσει την επόμενη δράση της .

Πάντως οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο οριστικού αποκλεισμού της εθνικής οδού ή καταλήψεις υπηρεσιών και φορέων .

 

 

Περισσότερα...