Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Aποφασισμένοι να παραμείνουν στα μπλόκα και να  προχωρούν όπως είχαν προαναγγείλει σε αποκλεισμούς δρόμους η διάρκεια των οποίων ολοένα και θα αυξάνεται είναι οι αγρότες μετά και την νέα συνάντηση της πανελλήνιας συντονιστικής επιτροπής . Από αύριο Δευτέρα οι αγρότες όπως αποφάσισαν θα προχωρούν σε 4ωτους αποκλεισμούς . Από τις 12 μέχρι τις δύο το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 7 μέχρι τις 9 το βράδυ οι αγρότες θα κλείνουν τους δρόμους μέχρι και την Τρίτη όπου θα γίνει νέα συνάντηση της επιτροπής .

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο για οριστικό αποκλεισμό της εθνικής οδού ή και παράλληλες καταλήψεις υπηρεσιών .

 

Στην Φθιώτιδα έχουν στηθεί 5 διαφορετικά μπλόκα . Ένα στην Ανθήλη , στο δήμο Λοκρών στο ύψος των Λιβανατών, στον παλιό Λεβέντη της Π.Ε.Ο. βρίσκονται αγρότες της Δυτικής Λοκρίδας , στην Αμφίκλεια βρίσκονται αγρότες του διευρυμένου δήμου και στην Παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Λάρισας βρίσκονται αγρότες του Δομοκού .

Στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο μπλόκο της Ανθήλης τα τρακτερ αυξάνονται συνεχώς με δυνάμεις αποτην Δυτική αλλά και ανατολική Φθιώτιδα. Στο μπλόκο συμμετέχουν και αλιείς και κτηνοτρόφοι . Οι αγρότες κλείνουν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας αυτό προς Λαμία   χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων .

Και στην Ανθήλη και στο Κάστρο Βοιωτίας που είναι το μεγάλο μπλόκο για το νομό αλλά και στα υπόλοιπα ,μπλόκα της Φθιώτιδας η κίνηση μπορεί να γίνει μέσω παρακαμπτηρίων δρόμων . Ακόμη και με τους αποκλεισμούς η κίνηση διεξάγεται μέσω παλαιάς εθνικής ή τους παράδρομους απλώς θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να φθάσετε στον προορισμό σας , όσοι χρειαστεί να ταξιδέψετε .

Οι αγρότες δηλώνουν ότι θα φύγουν μόνο με απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό .

 

 

Περισσότερα...