Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στη Λαμία θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιανουαρίου η ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Εύα Χριστοδούλου η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του sidney το 2000. Μαζί της θα βρίσκεται και η προπονήτριά της Αθηνά Ρούπα .

Η Εύα Χριστοδούλου είναι η επίσημη προσκεκλημένη του γυμναστηρίου Εν Κινήσει στη Λαμία υπό την διεύθυνση της Γυμνάστριας Νατάσας Λάππα η οποία αποφάσισε να υποδεχτεί την νέα χρονιά με έναν ξεχωριστό τρόπο και ταυτόχρονα διδακτικό για τις δεκάδες μικρές μαθήτριες της που θέλουν να ασχοληθούν με την ρυθμική γυμναστική .

 Για πολλές από αυτές αποτελεί όνειρο να γνωρίσουν από κοντά την Ολυμπιονίκη με το καταπληκτικό ανσαμπλ και η δασκάλα τους προσπάθησε και κατάφερε να τους το κάνει πραγματικότητα . Η Εύα Χριστοδούλου θα παρευρεθεί στην κοπή πίτας του γυμναστηρίου που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό θέατρο Λαμίας την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί και θα τιμηθεί από την διεύθυνση .

Μία ημέρα νωρίτερα θα μιλήσει  στις μαθήτριες του γυμναστηρίου θα ακούσει τις ερωτήσεις τους , θα λύσει τις απορίες τους και γιατί όχι , …… θα χορέψει μαζί τους .

Η εκδήλωση στο Δημοτικό θέατρο θα είναι ανοιχτή για μικρούς και μεγάλους

Περισσότερα...