Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Την Αγιοβασιλόπιτα της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Φθιώτιδος, ευλόγησε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. κ. Νικόλαος, σε μία σεμνή εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Λαμίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πολλοί απόστρατοι αλλά και εν ενεργεία Αξιωματικοί του Στρατού με τις οικογένειές τους, οι Διοικητές των Στρατιωτικών Μονάδων της περιοχής, οι Βουλευτές Φθιώτιδος κ. Απόστολος Καραναστάσης, κ. Αθανάσιος Μιχελής και κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Ευθύμιος Καραϊσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης με Αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,  ο Δήμαρχος Στυλίδος κ. Απόστολος Γκλέτσος, ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδος Αρχιπύραρχος Νικόλαος Ντίτσας κ.α.

 

Μετά την κοπή της πίτας ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας  ευχαρίστησε τον κ. Πρόεδρο για την πρόσκληση, η οποία εκφράζει τον σύνδεσμο της αγάπης του Ελληνικού Στρατού με την Εκκλησία και δήλωσε την συμπαράστασή του για ό,τι θα πράξουν σε συνεργασία και με τους υπολοίπους φορείς για τον τόπο.

Ακολούθως ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αντιστράτηγος ε.α. Βασίλειος Μπούρας αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και όλους τους παρισταμένους για την τιμή της παρουσίας τους στην εκδήλωση της Ενώσεως, αναφέρθηκε στις άρρηκτες σχέσεις της Εκκλησίας και του Στρατού, τονίζοντας ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τίποτε δεν κάνουν χωρίς την ευλογία του Θεού και την προστασία της Υπερμάχου Στρατηγού, αλλά  και σε άλλα θέματα που αφορούν τους αποστράτους Αξιωματικούς.

Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως ο Πρόεδρος εκ  μέρους της Ενώσεως Αποστράτων επέδωσε τιμητικό βραβείο στον αριστεύσαντα μαθητή – τέκνο αποστράτων αξιωματικών Θεοφάνη Φυσέκη.

Την ωραία εκδήλωση πλαισίωσε με παραδοσιακά κάλαντα και τη συνοδεία οργάνων η χορωδία του 6ουΓυμνασίου Λαμίας, υπό τη διεύθυνση του Καθηγητού κ. Ανδρέα Ιωακείμ