Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στην συνεδρίαση  της Τετάρτης  του δημοτικού συμβουλίου Λαμιέων αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης το οποίο αποτελεί θέμα της ημερήσιας διάταξης . Και ήδη έχουν ξεκινήσει οι αντιδράσεις . Ο Δημοτικός σύμβουλος της κοινωνικής συμμαχίας Τάκης Συλεούνης  κάνει λόγο με ανακοίνωσή  του για επιπολαιότητα  και ασυνέπεια λόγων και πράξεων  του Δημάρχου .
Την ίδια ώρα  αντιδράσεις υπάρχουν και απο τους ελεύθερους επαγγελματίες αφού όπως δηλώνουν πολλοί απο αυτούς στο radiomemory.gr δεν ρωτήθηκαν για την απόφαση αυτή του ΄δημου ενώ δεν υπήρξε και καμία ενημέρωση .



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΛΕΟΥΝΗ

«Ένα χρόνο μετά την επιστροφή των Δημοτικών αστυνόμων και μετά από την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας στο Δήμο Λαμιέων κατόπιν εισήγησης του Γενικού Γραμματέα κ. Δ. Καλαμπαλίκη και σχετικής απόφασης του Δημάρχου κ. Ν.Σταυρογιάννη, σε αντίθεση με άλλους Δήμους οι οποίοι με την επιστροφή των Δημοτικών Αστυνόμων διατήρησαν τη λειτουργία της, η Δημοτική Αρχή αντίθετα με όσα έπραξε το προηγούμενο διάστημα, αποφάσισε να εφαρμόσει το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Με τη νέα απόφαση για τον τρόπο λειτουργίας και την εμβέλεια κάλυψης της ελεγχόμενης στάθμευσης είναι σίγουρο πως θα δημιουργηθούν προβλήματα.  Αφενός η Αστυνόμευση ανατίθεται σε Διοικητικούς Υπαλλήλους του Δήμου Λαμιέων, ενώ  παράλληλα καταργείται η «Πράσινη Ζώνη» στάθμευσης, με αποτέλεσμα οι μόνιμοι κάτοικοι οι οποίοι μένουν εντός της ζώνης αυτής να μην καλύπτονται από σχετική πρόβλεψη ελεγχόμενης στάθμευσης.

 Δυστυχώς, για άλλη μια φορά η επιπολαιότητα και η ασυνέπεια λόγων και πράξεων του Δημάρχου Λαμιέων κ.Ν.Σταυρογιάννη και των συνεργατών του, εξακολουθεί να δυσχεραίνει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, αφού με ημίμετρα και απίθανες «πατέντες» απαξιώνουν καθημερινά την πόλης μας και καθιστούν τη διαβίωση σε αυτή όλο και πιο δύσκολη.»

Περισσότερα...