Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σε κοπή δέντρων  στην οδό Ρήγα Φεραίου  θα προχωρήσει η δημοτική αρχή Λαμιέων  μετά απο προβλήματα που έχουν προκύψει σε τουλάχιστον τρία απο αυτά με αποτέλεσμα η διεύθυνση πρασίνου να προτείνει την  κοπή τους και αντικατάστασή τους  μετά απο 25 χρόνια σχεδόν .
Η  απόφαση κοπής όλων των δέντρων  έφερε τις αντιδράσεις της μειοψηφίας η οποία τις είχε καταθέσει και στην επιτροπή ποιότητας ζωής και τις κατέθεσε και στο δημοτικό συμβούλιο .
Ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης φώσκολος που έφερε το  θέμα στο συμβούλιο τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία κοπής όλων των δέντρων επειδή τρία από αυτά παρουσιάζουν  προβλήματα .

 

Αφού αναφέρθηκε  στην ιστορία τους αλλά και στην αισθητική  εικόνα της ύπαρξής τους τόνισε πως παρά τις προσπάθειες να μεταπειστούν οι ΄συμβουλοι της πλειοψηφίας  στην αρμόδια επιτροπή αυτό δεν κατέστη δυνατό και αναμένει απο τον δήμαρχο να πάρει διαφορετική θέση .
Στο πλάισιο της διαλακτικότητας ο ΄δημαρχος Λαμιέων  κάλεσε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο αλλά και την υπηρεσία πρασίνου να ξαναδούν  το θέμα και αν κάποια δεν δημιουργούν προβλημα τότε να εξεταστεί  το ενδεχόμενο να μην κοπούν τελικά  . << Θα γίνει ότι καλύτερο είναι εφικτό >> τόνισε χαρακτηριστικά με τις υπηρεσίες να καλούνται να εξετάσουν απο την αρχή το ζήτημα . 

Περισσότερα...