Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ένας ηλικιωμένος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο πριν τις δώδεκα   στην διασταύρωση των οδών Αμφικτυόνων και Πηλίου στην Λαμία. Το τροχαίο συνέβη μετά απο σύγκρουση ενός Ι.Χ επιβατικού με δίκυκλη μοτοσυκλέτα την οποία και οδηγούσε ο ηλικιωμένος ο οποίος τραυματίστηκε .
Στο ατύχημα ενεπλάκη και τρίτο όχημα το οποίο ακολουθούσε την πορεία του δίκυκλου χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς απο τους επιβαίνοντες .
Στο σημέιο βρίσκονται τροχαία  ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  μετέφερε άμεσα τον τραυματία στο νοσοκομείο Λαμίας .


Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα  ο 72χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη  λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι στην διασταύρωση των οδών  Αμφικτυόνων και Πηλίου .
Σύμφωνα με την τροχαία  ο οδηγός του αυτοκινήτου , επίσης ηλικιωμένος 81 ετών , ερχόταν απο την Πηλίου  και χωρίς να σταματήσει στο ΣΤΟΠ  παρέσυρε το μηχανάκι στο  οποίο επέβαινε ο 72χρονος και ανέβαινε  την οδό Αμφικτυόνων .
Ο οδηγός της δίκυκλης μοτοσυκλέτας εκσφενδονίστηκε απο την σύγκρουση σε ένα τρίτο αυτοκίνητο  το οποίο περίμενε  στην διασταύρωση για να περάσει . Να σημειώσουμε ότι επικράτησε αναστάτωση  με τα ασθενοφόρα  να σπεύδουν για την άμεση μεταφορά του ηλικιωμένου στο νοσοκομείο , ο οποίος όμως  υπέκυψε στα τραύματά του .
όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορταζ πρόκειται για μία απο τις χειρότερες  διασταυρώσεις  με τους κατοίκους να δηλώνουν ότι παρά τις πινακίδες  κανείς σχεδον δεν ελέγχει τον δρόμο ενώ καθημερινά γίνονται ατυχήματα με υλικές ζημιές . 

Περισσότερα...