Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Mετά απο ένα χρόνο περίπου  κοινής συμπόρευσης και κοινών αγώνων  οι δρόμοι  του Βάιου Γκανή και του Απόστολου Γκλέτσου  χωρίζουν .
Με μία ανακοίνωση απο το κόμμα ΤΕΛΕΙΑ την οποία ίδρυσαν και οι δύο  με κοινό πάθος  για αλλαγές στο πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό ο Πρόεδρος του κόμματος και δήμαρχος Στυλίδας ανακοινώνει πως αποφάσισε  να αφαιρέσει τον τίτλο  και τις αρμοδιότητες του Αντιπροέδρου  απο τον Βάιο Γκανή .
Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόκειται για μία απόφαση προσωπική  του Απόστολου Γκλέτσου καθώς δεν αναγράφεται να είναι απόφαση των οργάνων  αλλά απόφαση του αρχηγού ενώ παραδέχεται  πως  υπάρχει απόλυτη διαφωνία στο αγροτικό ζήτημα .


Είναι χαρακτηριστικό ότι στις τελευταίες κινητοποιήσεις  παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος Στυλίδας και πρόεδρος του κόμματος εμφανιζόταν συχνά αγωνιζόμενος  ο κ.Γκανής δεν εμφανίστηκε σε κανένα μπλόκο  μαζί του .
Στο τέλος της ανακοίνωσης αιωρούνται ερωτηματικά  για το αν ο κ.Γκανής θα συνεχίσει να είναι ακόμη και μέλος του κόμματος  αφού αφήνεται στην κρίση του .
Αναμένεται με ενδιαφέρον  η απάντηση  του Βάιου Γκανή  καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να φύγει και απο μέλος .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
<<Λόγω της απόλυτης διαφωνίας στο αγροτικό θέμα με τον κύριο Βάϊο Γκανή , αποφασίστηκε από τον Αρχηγό του κόμματος να του αφαιρεθούν ο τίτλος και οι αρμοδιότητες του Αντιπροέδρου.

Παραμένει , εφόσον εκείνος το επιθυμεί , μέλος του κόμματος».

Από το Γραφείο Τύπου