Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σε τρίωρη κατάληψη στο δικαστικό μέγαρο Λαμίας προχώρησαν τις πρωινές ώρες οι δικηγόροι της Λαμίας  στο πλαίσιο της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ .
Οι δικηγόροι παράλληλα συνεχίζουν εδώ και 9 εβδομάδες την αποχή απο τα καθήκοντά τους  και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν  αφού , όπως τονίζουν  το νέο ασφαλιστικό  θα σημάνει και την καταστροφή του κλάδου .
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Λαμίας  Αθανάσιος Μακρυγιάννης  μιλώντας  στο radiomemory.gr  άφησε αιχμές για τους υπόλοιπους επιστημονικούς κλάδους οι οποίοι δεν μετέχουν στην κινητοποίηση ενώ όπως είπε  ούτε και η κοινωνία έχει σταθεί δίπλα  στον αγώνα των δικηγόρων .


Ο κ.Μακρυγιάννης  τόνισε χαρακτηριστικά : << στα Λόγια έχουμε την κοινωνία μαζί μας  αλλά θα έπρεπε να έιναι και οι υπόλοιπες κοινωνικές τάξεις μαζί μας . Εμείς θα είμαστε συνεπέις με τον εαυτό μας  και θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε αυτή την λαίλαπα , το νομοσχέδιο που στην ουσία είναι φορολογικό . Δεν μπορέσαμε να αφυπνίσουμε να είναι στο πλευρό μας και οι υπόλοιπες ομάδες και κλάδους . Εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι το  τέλος γιατί θα οδηγήσει το ασφαλιστικό σε αφανισμό των επιστημονικών κλάδων . >>