Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


O δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων Γιώργος Λάμπρου είναι ο νέος πρόεδρος της Πανελλήνιας έκθεσης Λαμίας  σηματοδώντας μία νέα σελίδα για την έκθεση και την αξιοποίησή της  καθώς είναι άνθρωπος  που γνωρίζει απο αγώνες αλλά προέρχεται  και απο τον χώρο  του Επιμελητηρίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης .
Ο νέος πρόεδρος , ο διορισμός του οποίου δημοσιεύθηκε ήδη στο ΦΕΚ  αναμένεται να φέρει μία νέα πνοή  στην  έκθεση , σε αυτό τον τόσο σημαντικό χώρο που διαθέτει η Λαμία αλλά ακόμη δεν έχει αξιοποιηθεί  όπως πρέπει .
Μέχρι σήμερα τόσο απο τις θέσεις που κατείχε στο Επιμελητήριο ως επιχειρηματίας  όσο και απο την θέση του Δημοτικού συμβούλου έχει να δείξει μόνο αρχές και αξίες όπως η συνέπεια και η αξιοκρατία . Μεγάλο πλεονέκτημα ότι ζει και εργάζεται στην  Λαμία , αφού γνωρίζει  και την δράση της ΠΕΛ και το τι ζητά η τοπική κοινωνία για αυτή.




 Ο Γιώργος Λάμπρου γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1970 και μεγάλωσε στην Λαμία.
Αφού τελείωσε το 2ο Γενικό Λύκειο στη Λαμία, ασχολήθηκε με το εμπόριο ειδών υγιεινής και πλακιδίων δαπέδου μπάνιου κουζίνας, όπου και διατηρεί την επιχείρηση του από το 1991. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά είναι πολύ ενεργή αφού έχει διατελέσει Β' Αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Μέλος της ΑΝΔΙΑ και Μέλος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, με αξιόλογη σταδιοδρομία σε όλα πόστα, ενώ κατά το παρελθόν έχει παρουσιάσει έντονη εθελοντική δράση.


Η ισχυρή πεποίθηση του ότι μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει δημιουργικά και ανιδιοτελώς για τον τόπο του, τον είχαν θέσει  ως Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Λαμιέων με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Νίκου Σταυρογιάννη «Πρόταση Ευθύνης».