Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το ράλυ ακρόπολις   που θα διεξαχθεί τελικά στη Λαμία και την Στερεά  είναι ένα απο τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της  έκτακτης συνεδρίασης  του ΕΒΕ Φθιώτιδας  την Τετάρτη  16 Μαρτίου  στις έξι το απόγευμα .

 

 

Τα θέματα που θα συζητηθούν  είναι :   

  1. Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 1/25-1-2016 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου. 
  1. Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το με αρ. 24838/3-3-2016 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή σχετικά με την έγκριση του Π/Υ του Επιμελητηρίου μας έτους 2016. Έγκριση σχετικής εισήγησης - αιτιολόγησης του Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου μας, τροποποίηση ΚΑΕ Π/Υ 2016. (εισηγητής κ. Κυρίτσης) 
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί προτάσεως της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος για την συνεργασία του με το Επιμελητήριό μας για την διεξαγωγή και φιλοξενία του Διεθνούς Αγώνα Μηχανοκινήτου Αθλητισμού «SEAJETSΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2016». (εισηγητής κ. Κυρίτσης) 
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον καθορισμό του ποσού με το οποίο θα συμμετάσχουμε στην υπό Ίδρυση Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με την επωνυμία «Οργανισμός προσέλκυσης αεροπορικών εταιριών και ανάπτυξης πτήσεων προς το αεροδρόμιο Βόλου». (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

 

  1. α) Ενημέρωση του ΔΣ για την αδυναμία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης AcademySkillsΕ.Π.Ε να υποβάλει αίτηση χρηματοδότησης στα πλαίσια του προγράμματοςERASMUS +, Πράξη ΚΑ2. β) Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συνεργασία του Επιμελητηρίου μας με την «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στα πλαίσια του προγράμματοςERASMUS +, Πράξη ΚΑ2. (εισηγητής κ. Ψειρόπουλος))

 

  1. Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.