Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στον αέρα  κινδυνεύει να τιναχθεί η επόμενη περίοδος της Πανελλήνιας έκθεσης Λαμίας αφού  το νέο Δ.Σ έχει τα χέρια του δεμένα  και το λόγο απο ότι φαίνεται έχει απο εδώ και στο εξής  η δικαιοσύνη .
Σύμφωνα με πληροφορίες του radiomemory.gr ο νέος πρόεδρος  και το Δ.Σ βρήκαν  άδεια γραφεία και ηλεκτρονικούς υπολογιστές χωρίς να υπάρχει  κανένας προηγούμενος  απολογισμός , ούτε και προυπολογισμός  της διοίκησης ενώ απουσιάζει  παντελώς οποιοδήποτε οικονομικό στοιχείο  των  προηγούμενων ετών .
Αυτό σημαίνει ότι το συμβούλιο δεν μπορεί να συντάξει ακόμη προυπολογισμό , γεγονός που είναι απαραίτητο για να οδηγηθεί  στην  νέα εκθεσιακή περίοδο .
Ήδη σύμφωνα με τις ίδιες  πληροφορίες  το Δ.Σ έχει  υποβάλει σχετικό έγγραφο στον εισαγγελέα  για το θέμα αφού το  ότι δεν υπάρχει κανένα οικονομικό στοιχείο διαχείρισης της έκθεσης μπορεί μελλοντικά  να τους υποβάλει σε δεκάδες προβλήματα  με απρόβλεπτές διαστάσεις .


Για τον ίδιο λόγο το Δ.Σ απέστειλε  και επιστολή στο αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου να ζητηθεί η συνδρομή του για επίλυση του θέματος ενώ  όπως αφήνει  να εννοηθεί , μιλώντας σε συνεργάτες  του ,  ο νέος Πρόεδρος της ΠΕΛ Γιώργος Λάμπρου χωρίς οικονομικά στοιχεία και χωρίς προυπολογισμό δεν υπάρχει και λόγος να υφίσταται  συμβούλιο ,,,χωρίς αρμοδιότητες  στην ουσία .
Σύμφωνα  πάντα με τις ίδιες πληροφορίες  αναμένεται εντός της ημέρας κάποια επίσημη τοποθέτηση  του προέδρου ή και του συμβουλίου.
Την ίδια ώρα εκτός  απ΄την διοργάνωση της ΠΕΛ  υπάρχουν φόβοι και αβεβαιότητα και για το ράλυ Ακρόπολις αφού  στην έκθεση αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος .

 

Στις 12 το μεσημέρι επιβεβαιώθηκαν  οι πληροφορίες  του radiomemory.gr  με την επίσημη ανακοίνωση απο τον πρόεδρο της ΠΕΛ  Γιώργο Λάμπρου ο οποίος ζητά την συνδρομή  της δικαιοσύνης και του υπουργείου  για τα οικονομικά ζητήματα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας

για την ανάγκη επείγουσας διευθέτησης των οικονομικών προβλημάτων της

 

Είναι γνωστό ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας ορίστηκε με το ΦΕΚ με αριθμό 127 της 9ης Μαρτίου 2016. Η παράδοση και παραλαβή από την απερχόμενη διοίκηση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης που έλαβε χώρα την 24η Μαρτίου 2016.

Κατά τη συνεδρίαση αυτή:

1ο Δεν παραδόθηκε ηλεκτρονικό ή χειρόγραφο αρχείο με οποιοδήποτε λογιστικό, οικονομικό ή ταμειακό στοιχείο, που να αφορά στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, αρχεία που είναι απαραίτητα για την ομαλή, σωστή και με διαφάνεια εκτέλεση των διαδικασιών που απαιτούνται για την υποβολή του Απολογισμού 2015 και του Προϋπολογισμού 2016 στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

2ο Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, με ομόφωνη απόφασή του, προσέφυγε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή προκειμένου να γίνουν εκ μέρους της όλες οι νόμιμες ενέργειες.

3ο Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας είναι δεσμευμένοι από προμηθευτές και το Διοικητικό Συμβούλιο δε γνωρίζει το ακριβές ύψος των χρεών που έχουν συσσωρευτεί κατά τις παλαιότερες χρήσεις.

4ο Λόγω χρεών δεν είναι δυνατή η έκδοση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.

5ο Τα βιβλία Πρακτικών των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας δεν έχουν υπογραφεί από τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης.

6ο Δεν παραδόθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο το Μητρώο Παγίων Περιουσιακών Στοιχείων της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Με επιστολή που αποστείλαμε στο εποπτεύων Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, αφού ενημερώσαμε τη φυσική του ηγεσία για όλα τα προαναφερόμενα αξεπέραστα προβλήματα, ζητήσαμε να προχωρήσει άμεσα ο διοικητικός, οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος της Π.Ε.Λ. ώστε να διοργανώσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την επετειακή 50η περίοδο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας καθώς και το SΕΑJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2016.

 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας

 

Γεώργιος Λάμπρου

 

 

 

 

Περισσότερα...