Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Δύο δημοτικά συμβούλια θα έχει να αντιμετωπίσει ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης , με το δεύτερο να είναι πολύ αυστηρό  και με  πολλά ερωτήματα . Ο λόγος για το μαθητικό δημοτικό συμβούλιο  το οποίο αναμένεται να οργανωθεί το επόμενο διάστημα με την συμμετοχή μαθητών του δήμου Λαμιέων  και το οποίο θα  έχει  την δυνατότητα να θέτει θέματα  που προβληματίζουν τους μαθητές  στην δημοτική αρχή .
Η αφορμή δόθηκε μετά την επίσκεψη των μαθητών της Ε' και ΣΤ' Δημοτικού του 5ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας στον δήμαρχο Λαμιέων .  Τα παιδιά  έθεσαν μία σειρά απο καίρια ζητήματα  που τα απασχολούν σχετικά με την καθημερινότητα  στην πόλη ενώ έκαναν και προτάσεις . Και δεν ήταν λίγε οι στιγμές που ακόμη και ο ΄δημαρχος εντυπωσιάστηκε απο την διεισδυτικότητά τους  και την αντίληψή τους .


Ο δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης  αποφάσισε  την διοργάνωση του  μαθητικού δημοτικού συμβουλίου γράφοντας λίγο μετά την επίσκεψη  στην σελίδα του στο διαδίκτυο :
<< Mε εντυπωσίασαν με τις ουσιαστικές και καίριες ερωτήσεις τους τόσο για ζητήματα του Δήμου μας όσο και της καθημερινής ζωής των ανθρώπων! Μετά από αυτή την πραγματικά ωφέλιμη συνάντηση σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε το πρώτο "Μαθητικό Δημοτικό Συμβούλιο", όπου θα δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να ενημερώνονται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να παραθέτουν τους προβληματισμούς τους!!!>>

Περισσότερα...