Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Αποτίμηση  της επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου, με επικεφαλής τον Γ.Γ. Υποδομών του Υπουργείου ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Γ. Δέδε, στην Φθιώτιδα, κάνουν οι βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας  τονίζοντας  πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια, μέσα από το κυβερνητικό έργο και στο πλαίσιο  των αντοχών και δυνατοτήτων της εθνικής οικονομίας, να διασφαλίσουν έργα, δράσεις και χρηματοδοτήσεις που θα ξαναφέρουν την περιοχή σε αναπτυξιακή πορεία.

 

            Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε επί τόπου επιθεώρηση των μεγάλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή (Ε65, ΠΑΘΕ, σιδηρόδρομος), διαβούλευση του Γ.Γ. με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και εκπροσώπους φορέων του νομού, τους οποίους ο κ. Δέδες ενημέρωσε για την πορεία των έργων που ήδη εκτελούνται και τον προγραμματισμό αυτών που θα ξεκινήσουν σύντομα και, τέλος, συνάντηση του Γ.Γ. με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας. Η επίσκεψη προετοιμάσθηκε και οργανώθηκε από τους τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που, με την παρουσία τους καθ’ όλη τη διάρκειά της, ανέδειξαν τα προβλήματα και της ανάγκες της περιοχής.

             Κατά τη συνάντησή του με τους Δημάρχους του Νομού, ο κ. Δέδες απάντησε σε ερωτήσεις και αιτήματά τους, ανακοινώνοντας έργα και χρηματοδοτήσεις – στα πλαίσια των δυνατοτήτων του εθνικού Π.Δ.Ε. – που ανακουφίζουν την περιοχή και εξυπηρετούν τις μεγάλες ανάγκες του Ν. Φθιώτιδας. Σε συνδυασμό με τη δέσμευσή του για την επανένταξη στον σχεδιασμό του τμήματος Λαμία – Ξυνιάδα του Ε65, την ολοκλήρωση των παραδρόμων και την αντιμετώπιση των υπολοίπων προβλημάτων του ΠΑΘΕ, είναι προφανές ότι η κυβέρνηση, έμπρακτα, προσπερνά τον ατυχή στρατηγικό σχεδιασμό των προηγούμενων χρόνων, που κατέταξε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στον στόχο 2 και της στέρησε χρηματοδότηση που δικαιωματικά της αναλογούσε και είχε ανάγκη.

            Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Φθιώτιδας θα συνεχίσουν την προσπάθεια, μέσα από το κυβερνητικό έργο και στα πλαίσια των αντοχών και δυνατοτήτων της εθνικής οικονομίας, να διασφαλίσουν έργα, δράσεις και χρηματοδοτήσεις που θα ξαναφέρουν την περιοχή σε αναπτυξιακή πορεία.

Περισσότερα...