Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ , στην περιοχή του Μπράλου, από τις 25 έως τις 27 Απριλίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης ελαστομεταλλικών αρμών οδικής γέφυρας.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 25 στις 07:30 έως την Τρίτη 26 Απριλίου στις 07:00 θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα,διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα.


Τέλος, από τη Τρίτη 26 στις 07:30 έως και την Τετάρτη 27 Απριλίου στις 07:00, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση. 

Περισσότερα...