Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

 Για άλλη μία φορά αμέριμνοι περαστικοί και πολίτες της Λαμίας είχαν  άγιο αφού  οι δυνατοί άνεμοι  που πνέουν  απο χθες  και στη Λαμία είχαν σαν αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια  και να πέσουν  σε δρόμους του κέντρου .
Τα ξημερώματα  στην πλατεία πάρκου   απο τον δυνατό αέρα έσπασαν τζάμια  και  έπεσαν υλικά της οικοδομής  απο το κτίριο που βρίσκεται πάνω από τα καταστήματα public . Σχεδόν  η μισή πρόσοψη του κτιρίου  έπεσε στο δρόμο  και ευτυχώς που ήταν τέτοια η ώρα και δεν υπήρξαν τραυματισμοί  η ζημιές .
Απο τις πρωινές ώρες στο σημείο βρίσκεται αστυνομία  η οποία περιπολεί  και ειδοποιεί τους περαστικούς . Παράλληλα  επειδή στο σημείο κάνουν στάση  πολλά αστικά λεωφορεία  . η διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ αποφάσισε να αλλάξει τα σημέια στάσεων  και προσωπικό του ΚΤΕΛ ενημερώνει τους επιβάτες .


Η Εισαγγελία έδωσε εντολή να ξηλωθούν όλα τα επικίνδυνα κομμάτια του κτιρίου αλλά δεν είναι το μοναδικό που αντμετωπίζει προβλήματα  λόγω παλαιότητας .
Το ίδιο είχε συμβεί με τζάμια που έσπασαν πριν λίγο καιρό στο κτίριο πάνω απο την τράπεζα Eurobank στην πλατεία πάρκου .
Τις πρωινές ώρες απο τους δυνατούς ανέμους έσπασε και ένα τζάμι από το κτίριο που βρίσκεται πάνω από το φαρμακείο του "Δασκαλόπουλου". Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς απο τους διερχόμενους .
Οι δυνατοί άνεμοι πάντως σύμφωνα με την ΕΜΥ θα συνεχιστούν  και άυριο .

Περισσότερα...