Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Κλειστή απο σήμερα Πέμπτη 19 Μαίου και για δέκα ημέρες περίπου η οδός Τυμφρηστού - περιφερειακός Αγίου Λουκά  λόγ εργασιών απο την ΔΕΥΑΛ .
Σύμφωνα με την ανακοίνωση  οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα της περιφερειακής οδού Αγ. Λουκά - Τυμφρηστού από τη διασταύρωση με την επέκταση της οδού Κοραή έως το πλάτωμα στο Άγαλμα του Αχιλλέα. Οι εργασίες  γίνονται στο πλαίσιο του έργου: «Κατασκευή νέου τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης Λαμίας από πηγές Γοργοποτάμου»

  Οι εργασίες υπολογίζεται να διαρκέσουν περί τις 10 ημέρες, ενώ μετά το πέρας του ωραρίου των καθημερινών εργασιών θα είναι, κατά περίπτωση, δυνατή η διέλευση των οχημάτων.



Οι εργασίες  είναι θετικές για την πόλη της Λαμίας και προς όφελος των πολιτών οι οποίοι πάντα δείχνουν υπομονή και κατανόηση .Όμως  και η δημοτική αρχή  θα πρέπει να είναι πιο αυστηρή  στα έργα τα οποία παραλαμβάνει  απο τους  εργολάβους μετά το πέρας των εργασιών  στους δρόμους της πόλης .
Η εικόνα που παρουσιάζουν οι περισσότεροι δρόμοι οι οποίοι έχουν υποστεί εργασίες στο μισό κομμάτι λόγω αγωγών  είναι θλιβερή .
Στρώνεται με υλικά  μόνο το μισό κομμάτι που έχει ανοιχτεί και σκαφτεί για τις εργασίες  με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι επικίνδυνος για τα διερχόμενα αυτοκίνητα , και θλίβερός αισθητικά . Τελευταίο  απόκτημα τέτοιου  δρόμου , ο περιφερειακός  στην οδό ανθέων μπροστά  απο τα σχολέια και το στάδιο . Το τμήμα που ξεκινά απο το στρατόπεδο μέχρι και την ένωση με τον νέο δρόμο που κατασκευάζεται , μόνο δρόμο  του 2016 δεν θυμίζει . Ένα  όχημα  με κατεύθυνση  καθόδου  μόνο ευθεία δεν μπορεί να οδηγήσει λόγω  της κακοτεχνίας του οδοστρώματος . Παράλληλα είναι ο δρόμος που θα συνδέει την εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου μέ τον Δομοκό .

Περισσότερα...