Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μία περίεργη υπόθεση έχει προκαλέσει έκπληξη και αναστάτωση στην Αταλάντη αλλά και σε όλη την Φθιώτιδα.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας  ένας γιατρός 52 ετών  χτύπησε και προκάλεσε εγκαύματα στο προσωπο και στο σώμα με ατμοσίδερο  σε μία γυναίκα η οποία είναι και η γραμματέας του .
Τα γεγονότα ξεκινούν απο την Κυριακή το βράδυ , όπου η γυναίκα 47 με σοβαρά τραύματα   πήγε μόνη της στο Κ.Υ Αταλάντης  ζητώντας βοήθεια για τα τραύματά της λέγοντας  ότι  άγνωστοι  εισέβαλαν στο σπίτι της  και της τα δημιούργησαν βασανίζοντάς την . Ειδοποιήθηκε η αστυνομία  και η γυναίκα έδωσε κατάθεση  λέγοντας τα ίδια που είπε και στους γιατρούς του κέντρου υγείας ότι  για τα τραύματά της ευθύνονται οι ληστές .


Το περιστατικό μεταφέρθηκε υπηρεσιακά  στη Λαμία με την ασφάλεια Λαμίας να έχει πολλά κενά και ερωτηματικά για το συμβαν  ενώ  οι απαντήσεις που λάμβανε  δεν ήταν ικανοποιητικές και με συνοχή .
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  η γυναίκα  ομολόγησε ότι  αυτός που την χτύπησε ήταν ο 52χρονος γιατρός στον οποίο εργαζόταν ως γραμματέας ενώ παράλληλα διατηρούσαν ερωτικό δεσμό   . Αιτία ήταν ένας καυγάς  μεταξύ του ζευγαριού με αποτέλεσμα ο άνδρας να γίνει βίαιος και αφού την χτύπησε , την έκαψε σε διάφορα σημεία με ατμοσίδερο .

Ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε  στον εισαγγελέα Λαμίας παίρνοντας προθεσμία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες .

Η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση  στην τοπική κοινωνία  καθώς  όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια  για τον γιατρό αλλά και την γραμματέα του .

Περισσότερα...