Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Μία ηλικιωμένη γυναίκα έχασε την ζωή της στην Πτελέα της Δυτικής Φθιώτιδας όταν παρασύρθηκε απο διερχόμενο αυτοκίνητο , στην προσπάθειά της να διασχίσει κάθετα  το οδόστρωμα .
Το πιο τραγικό  είναι ότι η γυναίκα θα μπορούσε να σωθεί εάν υπήρχε ασθενοφόρο στην περιοχή για την έγκυρή μεταφορά της .Όμως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες  το ασθενοφόρο  έφθασε μετά απο 45 λεπτά αφού ξεκίνησε απο την Λαμία  με την αιμόφυρτη γυνάικα να περιμένει στην άσφαλτο .
Δεν είναι η πρώτη φορά  που  συμβαίνει αυτό αφού το κέντρο υγείας δεν διαθέτει  κατά καιρούς  ούτε οδηγούς , ούτε ασθενοφόρο .


Στο συγκεκριμένο  δρόμο έχουν χαθεί και άλλες ανθρώπινες ζωές .
Ο Πάνος Κοντογεώργος  δημοτικός σύμβουλος με ανάρτήσή του στο διαδίκτυο εκφράζει για μία ακόμη φορά την αγανάκτησή του για το γεγονός  ζητώντας να συζητηθεί το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο .

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ

<<Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει .
Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ένα απο τα θέματα που πρέπει να συζητήσουμε και να μας απασχολήσει ειναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν απο μέρος μας προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και του ΕΚΑΒ για την επάνδρωση του κέντρου υγείας ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ με σταθμό ΕΚΑΒ.
Σήμερα είχαμε τροχαίο με τραυματισμό στην Πτελέα και περιμέναμε ασθενοφόρο απο την ΛΑΜΙΑ 45 χιλιόμετρα απόσταση πάνω απο μισή ώρα , με την τραυματία ξαπλωμένη στην καυτή άσφαλτο με όλα τα αρνητικά επακόλουθα που μπορεί να προκύψουν σε έναν τραυματία η μη έγκυρη μεταφορά του στο πλησιέστερο κέντρο υγείας η νοσοκομείο .>>

Περισσότερα...