Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μία  ξεχωριστή γιορτή  με πολύ συγκίνηση , πάθος και μεράκι ετοίμασαν το ειδικο δημοτικό σχολείο Λαμίας και η Β1 τάξη  του 7ου δημοτικού σχολείου Λαμίας  η οποία  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ειδικού σχολείου στο Παγκράτι Λαμίας .
Οι μαθητές ανέβασαν το παραμύθι  της Ιουλίτας Ηλιοπούλου << Βάγια Κουκουβάγια >> απο την σειρά <<άλλο και τούτο >> ένα παραμύθι που μιλά για την ιδιαιτερότητα. Το παρών στην ξεχωριστή αυτή παράσταση έδωσε η ίδια η συγγραφέας  η οποία ενθουσιάστηκε με αυτό που έβλεπε επί σκηνής .


Χρώματα , υπέροχα σκηνικά , μουσική , ποιήματα και τραγούδια  απο τους μαθητές του ειδικού σχολείου  και του Β1  του 7ου δημοτικού συνέθεταν ένα υπέροχο σκηνικό . Τα παιδιά του ειδικού σχολείου απέδειξαν για μία ακόμη φορά τις ειδικές τους ικανότητες και δεξιότητες . Πάνω απο όλα απέδειξαν πως διαθέτουν ψυχή και δύναμη .
Η παράσταση επίσης απέδειξε τα καταπληκτικά αποτελέσματα της συνεργασίας . Δύο σχολεία συνεργάστηκαν  για ένα μαγικό μήνυμα σε  μικρούς και  μεγάλους .
Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές λόγω των προσωπικών δεδομένων και της προστασίας  των παιδιών αλλά μεταφέρουν ένα μικρό δείγμα της μαγείας  των παραμυθιών και της παιδικής αθωότητας .

 

 

Περισσότερα...