Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μία ακόμη ξεχωριστή εκδήλωση  απο τον σύλλογο ερασιτεχνών  αστρονόμων Φθιώτιδας  ο οποίος  μας εκπλήσσει ευχάριστα . Υλοποιώντας την αποφασή του  να δίνει κίνητρα στα παιδιά για την επιστήμη της φυσικής  και για το σύμπαν ώστε να έρθουν πιο κοντά στην μαγεία του άγνωστου  διοργανώνει για το Σάββατο 4 Ιουνίου ΑΣΤΡΟΒΡΑΔΙΑ . Δίνεται η δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ενημερωθούν  για το σύμπαν αλλά και να παρατηρήσουν μέσα απο τηλεσκόπια τον έναστρο ουρανό ... γνωρίζοντας  όμως τι βλέπουν αφού τα μέλη του συλλόγου παράλληλα  θα τους ενημερώνουν .

 

 


Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 λίγο μετά τις 8:30μμ, στο σχολικό συγκρότημα 14ου και 20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας Αμφικτυόνων 42, ο ΣΕΑΦ σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τις διευθύνσεις των δύο σχολείων, διοργανώνουν εκδήλωση Αστρονομικού ενδιαφέροντος για τους μαθητές. Θα γίνει μια παρουσίαση από τον πρόεδρο του ΣΕΑΦ με θέμα "το Σύμπαν" και στη συνέχεια στο προαύλιο του συγκροτήματος θα γίνει παρατήρηση των ορατών πλανητών του Ηλιακού μας Συστήματος με τηλεσκόπια των μελών του Συλλόγου μας.

Σημείωση: Σε περίπτωση ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, η παρατήρηση δεν θα πραγματοποιηθεί. Θα γίνει μόνο η παρουσίαση από τον πρόεδρο του ΣΕΑΦ.

Περισσότερα...