Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

 Η Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας και η θεατρική ομάδα Σκηνοβάτες ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν σε επίσημη συνεργασία. Η Ν.Ε.Λ μετά την επιτυχημένη συνεργασία με το Lamia Run Festival αποφάσισε να εισχωρήσει και στον πολιτισμό, στηρίζοντας εμπράκτως τη θεατρική ομάδα Σκηνοβάτες. Η ομάδα αυτή τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές παραστάσεις, πάντα με γνώμονα το μεράκι και την αγάπη των συντελεστών της για το θέατρο. Επιπλέον, όλες αυτές οι παραστάσεις απέφεραν κάποια σημαντικά ποσά από τις εισπράξεις, που πήγαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Όπως  τονίζει στην ανακοίνωσή της  η ενωση << Για εμάς στη Ν.Ε.Λ, μόνο απαρατήρητες δε πέρασαν αυτές οι προσπάθειες και αποφασίσαμε στα γενικότερα πλαίσια της φιλοσοφίας μας, που έχει σα σκοπό να στηρίξει όλες αυτές τις αθλητικές και πολιτιστικές ενέργειες που κινητοποιούν τους συμπολίτες μας, να γίνουμε Επίσημος Υποστηρικτής των ΄΄Σκηνοβατών΄΄ Επειδή ο αθλητισμός εμπεριέχεται στον πολιτισμό, και ο πολιτισμός περικλείει τα πάντα, εμείς θα είμαστε πάντα συνοδοιπόροι και αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες. Τέλος, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ΄΄μπράβο΄΄ σε όλους τους συντελεστές των ΄΄Σκηνοβατών΄΄. ΄΄Τρέφονται΄΄ από τον πολιτισμό και ΄΄θρέφουν΄΄ με πολιτισμό το μυαλό και τις καρδιές των συμπολιτών μας. >>

 

Από  την πλευρά τους οι ΄΄Σκηνοβάτες΄΄ εξέδωσαν ανακοίνωση όπου ανέφεραν:

 

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε πως οι Σκηνοβάτες ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Ν.Ε.Λ. Ακολουθώντας το μονοπάτι του πολιτισμού, του θεάτρου και του αθλητισμού, πιστεύουμε πως μαζί με τη Ν.Ε.Λ. ενωμένοι θα μπορέσουμε να δώσουμε ακόμη περισσότερα στην κοινωνία. Η αρχή έγινε με μια όμορφη και ομαλή συνεργασία ανάμεσα στους Σκηνοβάτες και  με τη Ν.Ε.Λ. και το Lamia Night Run Festival.

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, είναι σημαντικό να βλέπεις ανθρώπους και ομάδες να προσφέρουν συμβάλλοντας στην βελτίωση της ζωής των ανθρώπων γύρω τους, κάνοντας αρκετές φορές υπερπροσπάθεια. Αυτή η προσπάθεια που κάνει η Ν.Ε.Λ.  δεν πέρασε απαρατήρητη, προάγοντας τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα. Ψυχαγωγεί μικρούς και μεγάλους μέσα από τον αθλητισμό, όπως εμείς ψυχαγωγούμε τον κόσμο μέσα από το θέατρο. Είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν και ενωμένοι πιστεύουμε πως θα καταφέρουμε ακόμη πιο όμορφα αποτελέσματα!

 

Περισσότερα...