Ως γνωστών, τα κομμάτια από εντόσθια τυλιγμένα με έντερα, ονομάζονται κοκορέτσι.
Η συνταγή που ακολουθεί ενδείκνυται για όσους δεν προτιμούν το αρνί στο πασχαλινό τραπέζι.
Όταν πλησιάζει το μεσημεράκι, συνήθως νιώθουμε τις δυνάμεις μας να μας εγκαταλείπουν...
Από διατροφικής άποψης, ολόκληρη η Σαρακοστή σε συνδυασμό με το οικογενειακό τραπέζι που παρδοσιακά καθόμαστε μετά την Ανάσταση το Μ. Σάββατο και εκείνο του μεσημεριού της Κυριακής του Πάσχα, με αρνί και κοκορέτσι σε πρώτο πλάνο, είναι ακραίες καταστάσεις για το στομάχι μας.