Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Για να συμμετέχετε στο 2ο Τουρνουά Beach Volley το οποίο διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του  Κτήματος Κλέτσα το διάστημα από 10 έως 13 Αυγούστου 2015 πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική Δήλωση Συμμετοχής και να καταβάλετε το αντίστοιχο αντίτοιμο συμμετοχής μέχρι τις 09 Αυγούστου 2015 στην Γραμματεία του Κτήματος κατα τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.

Οι κατηγορίες που θα διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες είναι 3:
1. Ανδρών
2. Γυναικών
3. Μεικτή

Κάθε αθλητής μπορεί να συμμετέχει μέχρι 2 κατηγορίες.
Ο κάθε συμμετέχων δηλώνει υπεύθυνα ότι με την συμπλήρωση του Δελτίου Συμμετοχής δεν έχει κάποιο κώλυμα υγείας που να του απαγορεύει την συμμετοχή του σε τέτοιου είδους αγώνες και απαλλάσει την οργανωτική επιτροπή & την διοργανώτρια επιχείρηση από οποιαδήποτε ευθύνη προκύψει από την συμμετοχή του στους αγώνες του τουρνουά.

Το κόστος συμμετοχής είναι:

Για 1 κατηγορία: 10 ευρώ / άτομο.
Για 2 κατηγορίες: 15 ευρώ / άτομο.

Μετά το πέρας των εγγραφών η οργανωτική επιτρροπή θα καθορίσει το πρόγραμμα των αγώνων καθώς και τις ομάδες που θα διαγωνιστούν. Κατλα την έναρξη του Τουρνουά στους συμμετέχοντες θα δίνεται διαφημιστικό Μπλουζάκι Τ- shirt καθώς και εκπτωτικό κουπόνι από Κατάστημα αθλητικών ειδών.

Οι νικήτρια ομάδα της κάθε κατηγορίας θα κερδίσει από ένα 3μερο ( 2 Διανυκτερεύσεις ) ταξίδι στην Όμορφη Άνδρο. Η ημερομηνία πραγματοποίησης του ταξιδιού θα καθοριστεί κατόπιν συννενόησης των νικητών με την οργανωτική επιτροπή του Τουρνουά.