Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το βιβλιοπωλείο «Σοφιανός» σας προσκαλεί να γνωρίσετε και να επιλέξετε επώνυμες τσάντες με τους αγαπημένους σας ήρωες, μέσα από τις νέες σειρές. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχολικών ειδών, καθώς και μια πλούσια γκάμα εκπαιδευτικών και ξενόγλωσσων βιβλίων.

Κασετίνες, τετράδια και μολύβια και γενικώς ό,τι χρειάζεται ένας μαθητής πριν την επιστροφή τους στα θρανία…
Στο χώρο μας, επίσης, θα συναντήσετε προϊόντα γραφικής ύλης, είδη αρχειοθέτησης, αναλώσιμα Η/Υ. Πλούσια δώρα και εκπλήξεις συνοδεύουν την κάθε επιλογή σας και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς…

Το βιβλιοπωλείο «Σοφιανός» πρωταγωνιστεί εδώ και έντεκα χρόνια στον εμπορικό κόσμο της Φθιωτικής πρωτεύουσας. Στη διεύθυνση του καταστήματος, συναντάμε τον κύριο Νίκο Σοφιανό. Έναν άνθρωπο επαγγελματία με πρωτότυπες και πλούσιες ιδέες, με έντονο πάθος και ακούραστο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της επιχείρησης. Όπως μας επισημαίνει και ο ίδιος ο κύριος Σοφιανός: ‘Καθημερινή μας προσπάθεια είναι η εύρεση ανταγωνιστικών προϊόντων άριστης ποιότητας, που θα ικανοποιούν και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις των πελατών μας. Απέναντι στα νέα δεδομένα της εποχής και τις ραγδαίες εξελίξεις, προσαρμόζουμε και διαμορφώνουμε νέες ιδέες, με προσιτές και οικονομικές λύσεις σε κάθε τομέα. Διαφυλάττουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας δημιουργώντας βάσεις σταθερότητας, επενδύοντας για το αύριο.’
Η ωριμότητα των επιλογών του, έχει αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια την προτίμηση του κοινού. Ο άνθρωπος προσπαθούσε ανέκαθεν να ταξιδέψει, να γνωρίσει άλλον κόσμο μέσα από τις σελίδες βιβλίων, αυτόν που θα του χάριζε νέες υποσχέσεις ζωής.

Δείτε τις προσφορές μας και προμηθευτείτε τα εκπτωτικά κουπόνια μας:

Μείον 70% σε όλα τα αναλώσιμα μελάνια και τόνερ εκτυπωτών και φωτοτυπικών

Μείον 14% στην αγορά φωτοτυπικού χαρτιού Α4

 

ΟδηγίεςΔιεύθυνση

 

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.