Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

bakogiannis p

Συμπληρώνονται σήμερα 29 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του μεγάλου πολιτικού άνδρα Παύλου Μπακογιάννη, εκείνου που όραμα του είχε μια Ελλάδα χωρίς τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος ,την Ελλάδα της εθνικής συμφιλίωσης.

1safesima

Μετά από 20 και πλέον χρόνια εφαρμογής προγραμμάτων μέσω των οποίων προωθείται ο αγροτουρισμός ως συμπληρωματική πηγή εισοδήματος για τους κατοίκους της υπαίθρου, θεσπίστηκε το Ειδικό Σήμα Αγροτουρισμού.

                                              jenes glosesmeta to sxolio

Παράταση έως 5 Οκτωβρίου 2018 δόθηκε στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων στη δράση «Μαθαίνω Ξένες Γλώσσες», μετά από αίτημα πολλών γονέων που ενημερώθηκαν για τη δράση και δεν πρόλαβαν να υποβάλουν αίτηση εγκαίρως.

011

Ο Δήμος Λαμιέων, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος, σε συνεργασία με τους Δήμους-εταίρους ολοκλήρωσε την 8η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, που είναι ωφελούμενοι και του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

11

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη χρονιά 2018-2019 στα Τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης του Πνευματικού Κέντρου Σταυρού του Δήμου Λαμιέων που περιλαμβάνουν τμήματα χορού, ζωγραφικής, χορωδίας, θεάτρου και γυμναστικής.

ΛΑΜΙΑ: Ακούμε, Βλέπουμε, Παρατηρούμε και Σχολιάζουμε !!!

Ενοικιάζονται καταστήματα στο κέντρο της Λαμίας.

1a76fc9d78dc2a3abb4431882931feda XL

Δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.