Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας προχώρησε σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών και κατασχέσεων σήμερα στις 10:00 στη ΔΟΥ Λαμίας.

 

Με μεγάλη συμμετοχή των δημοτών κορυφώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του «Κινηματογραφικού Λαμιώτικου Καρναβαλιού 2018».

Αυτά είναι τα 23 σημεία όπου θα παρουσιάζονται οι οπλίτες – Τέλος τα κέντρα εκπαίδευσης.


Κατανυκτικοί Εσπερινοί Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής 2018.

Με την πρέπουσα Εκκλησιαστική τάξη και μέσα σε κλίμα ιερής κατάνυξης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος,  τελέσθηκε ο Εσπερινός της Συγγνώμης την Κυριακή της Τυρινής 18 Φεβρουαρίου ε.ε.,  εις τον Ιερό Μητροπολιτικό  Ναό, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου.

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ημέρες από τις δήθεν φιλικές δηλώσεις Ζάεφ προς την Ελλάδα και η ηγεσία των Σκοπίων άρχισε να κάνει σπονδές στην Τουρκία, αποδεικνύοντας ότι στην πραγματικότητα τα Σκόπια είναι Φιλιππινέζα της Τουρκίας.

Εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας το Πρόγραμμα «Επαυξημένη Περιήγηση στον Παρνασσό και στην Οίτη» ύψους 941.000€ σε πρόταση που υπέβαλε σύμπραξη εταιριών και Ερευνητικών Φορέων που αποτελείται από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Α.Σ.Ε.), στον οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λαμιέων, το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», η ΕΛΓΟ «Δήμητρα» (ΙΜΔΟ), η INDIGITAL A.E. και το ΙΕΛ-Πανεπιστήμιο Ξάνθης.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας προχωράει σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών και κατασχέσεων (σπιτιών, μισθοδοσίας, επιδομάτων κ.ά.), στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου στη ΔΟΥ Λαμίας.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.