Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μαθήματα ποδοσφαίρου παρέδωσε στη Ρωσία η Σλοβακία, που στο δεύτερο παιχνίδι της επί γαλλικού εδάφους έδειξε πολύ καλύτερη σε σχέση με την ήττα της από την Ουαλία και επικράτησε με 2-1, χάρη σε δύο καταπληκτικά γκολ των Βάις και Χάμσικ.

 

Αν και οι Ρώσοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο, και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Τζιούμπα στο 23' και τον Σμολόφ στο 28', οι Σλοβάκοι κόντρα στη ροή του αγώνα "χτύπησαν" στο 32', με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Βλάντιμορ Βάις να παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή, να "αδειάζει" τους Ρώσους αμυντικούς και να σκοράρει με ωραίο πλασέ, ανοίγοντας το σκορ.

Όμως το δεύτερο γκολ της Σλοβακίας ήταν ακόμα καλύτερο, με τον Χάμσικ στο 45' να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από κοντινή εκτέλεση κόρνερ και από πλάγια θέση να πιάνει καταπληκτικό σουτ, που κατέληξε πρώτα στο δοκάρι του Ακινφέεφ και μετά στα δίχτυα της Ρωσίας για το 2-0.

Οι Ρώσοι άργησαν να... ξυπνήσουν, και μέχρι το 80' δεν είχαν καταφέρει να απειλήσουν σοβαρά τους Σλοβάκους, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο τα έδωσαν όλα, και στο 81' μείωσαν με κεφαλιά του Γκλουσακόφ, βάζοντας "φωτιά" στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια έκλεισαν τους Σλοβάκους στα καρέ τους, προκαλώντας πανικό σε κάθε τους επίθεση. Ωστόσο, το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, φέρνοντας τη Σλοβακία στους 3 βαθμούς στον 2ο Όμιλο, ενώ η Ρωσία έμεινε με τον έναν βαθμό της πρεμιέρας κόντρα στην Αγγλία.

ΠΗΓΗ ; news.gr

Περισσότερα...