Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Κακό θέαμα παρουσίασαν Ιταλία και Σουηδία στο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 5ο Όμιλο του Euro 2016, με τη “Σκουάντρα Ατζούρα” όμως να “κλέβει” τους τρεις βαθμούς της νίκης με ένα γκολ του Έντερ στο 88' και να εξασφαλίζει μαθηματικά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

 

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με έμφαση περισσότερο στην άμυνα παρά στην επίθεση, με αποτέλεσμα να “εξουδετερώσουν” η μία την άλλη και οι καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Μετά από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, η Ιταλία προσπάθησε να απειλήσει στο 49' με το σουτ του Πελέ που πέρασε άουτ, ενώ στο 72' ήταν η σειρά της Σουηδίας να φτάσει κοντά στο γκολ, με τον Γκουιντέτι όμως να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή μετά τη σέντρα του Όλσον.

Η μεγάλη φάση του παιχνιδιού όμως ήταν για τους Ιταλούς στο 82', όταν ο Τζακερίνι έβγαλε ωραία σέντρα και ο Παρόλο πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Η λύτρωση για τους Ιταλούς ήρθε τελικά στο 88', όταν ο Έντερ με εξαιρετική κούρσα έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και “εκτέλεσε” τον Ίσακσον, χαρίζοντας τη νίκη στη “Σκουάντρα Ατζούρα”.

Με τη νίκη αυτή η Ιταλία έφτασε τους 6 βαθμούς και εξασφάλισε την πρόκρισή της στη φάση των 16, ενώ η Σουηδία έμεινε στον ένα βαθμό της πρεμιέρας και θέλει νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με το Βέλγιο για να ελπίζει σε πρόκριση.

ΠΗΓΗ ; news.gr

Περισσότερα...