Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Αρκετά πλούσια η αγωνιστική δράση στο σημερινό κουπόνι, καθώς πλησιάζουμε προς τη... Δύση του 2016. Το ζευγάρι των σημερινών ποδοσφαιρικών μας επιλογών έρχεται από τη Β' Ιταλίας, ενώ παράλληλα υπάρχει και μπασκετική πρόταση από το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Νταρουσάφακα για τη Euroleague.  Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στη χώρα μας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η 2winbet.

Παίρνει το τρίποντο η Λατίνα

Η πρώτη σημερινή μας επιλογή είναι ο Άσσος της Λατίνα επί της Αβελίνο σε απόδοση 2.10. Αήττητη παραμένει η Λατίνα στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και έξι σερί ισοπαλίες. Αφού επικράτησε των Μπάρι (2-1 εντός έδρας) και Βιτσέντζα (1-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Βιβαρίνι μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Σαλερνιτάνα (1-1 εντός έδρας), Σπαλ (0-0 εκτός έδρας), Βίρτους Εντέλα (1-1 εντός έδρας), Άσκολι (2-2 εκτός έδρας), Μπρέσια (1-1 εντός έδρας) και Περούτζια (1-1 εκτός έδρας). Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένουν οι «νερατζούρι» και στα εννιά τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με σερί 2-7-0 (10-7 τα γκολ). Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Αβελίνο μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπενεβέντο (1-1 εντός έδρας), και δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Τσεζένα (3-0 εκτός έδρας), Άσκολι (2-1 εντός έδρας) και Μπάρι (2-1 εκτός έδρας), το συγκρότημα του Νοβελίνο επικράτησε της Σαλερνιτάνα την προηγούμενη βδομάδα (3-2 εντός έδρας). Πηγαίνουμε με την έδρα.

Προβάδισμα η Νοβάρα

Παραμένουμε στη Β' Ιταλίας, επιλέγοντας τον Άσσο Draw No Bet της Νοβάρα επί της Κάρπι σε απόδοση 1.73 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Νοβάρα στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα αφού επικράτησε των Βιτσέντζα (2-1 εντός έδρας) και Τσεζένα (3-1 εντός έδρας), και μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Περούτζια (0-0 εκτός έδρας) και Μπρέσια (0-0 εκτός έδρας), το συγκρότημα του Μποσκάλια δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βίρτους Εντέλα, γνωρίζοντας βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-1 την προηγούμενη βδομάδα. Είναι δυνατή στην έδρα της, καθώς στις δέκα συνολικά φετινές αναμετρήσεις σημείωσε έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες (14-9 τα γκολ). Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Κάρπι στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Καστόρι επικράτησε των Τσιταντέλα (2-0 εντός έδρας), Τραπάνι (1-0 εκτός έδρας) και Σαλερνιτάνα (2-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Τερνάνα (1-1 εντός έδρας) και Ελλάς Βερόνα (1-1 εντός έδρας). Δίνουμε προβάδισμα στην Κάρπι

Ανεβαίνει η Μπαρτσελόνα

Μετακινούμαστε στη Euroleague, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ - 4,5 πόντων για την Μπαρτσελόνα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα, σε απόδοση 1.87. Στα τρία τελευταία της παιχνίδια η Μπαρτσελόνα ήταν καλή, καλύτερη από τις προηγούμενες εβδομάδες, και έτσι ατυχώς ηττήθηκε στην Βιτόρια από την Μπασκόνια, νίκησε άνετα την Αρμάνι και έπειτα έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση απέναντι στην πανίσχυρη Βαλένθια. Αυτές οι τρεις εμφανίσεις της ομάδας του Μπαρτζώκα «υπόσχονται» καλύτερο μέλλον και απόψε με την Νταρουσάφακα είναι κατα κάποιον τρόπο «υποχρεωμένη» να νικήσει ώστε να «κλείσει» τον πρώτο γύρο της Euroleague με τον καλύτερο τρόπο, μένοντας μία θέση κάτω από την οκτάδα. Η Νταρουσάφακα τερμάτισε πριν τρεις εβδομάδες το σερί των τεσσάρων ηττών με τρεις δικές της νίκες οπότε βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογία και αγωνιστική φόρμα για να αντιμετωπίσει στα ίσια την Μπαρτσελόνα. Για την Νταρουσάφακα υπάρχει νέο μέλος στο ρόστερ, πρόκειται για τον Άντε Ζίζιτς, τον πιτσιρικά Κροάτη της Τσιμπόνα που μετακόμισε στην Πόλη πριν μερικές μέρες και είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ηπείρου στην ηλικία του. Η βαθμολογική ανάγκη της Μπαρτσελόνα, το όνομά της και η ποιότητά της, που κάποια στιγμή θα παρουσιαστεί στο παρκέ, ωθεί στην επιλογή της νίκης της Μπαρτσελόνα και με λίγο περισσότερο ρίσκο το -4.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.