Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Παρασκευή σήμερα με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και ενόψει Σαββατοκύριακου. Τρεις προτάσεις έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, από Γαλλία, Βέλγιο και Κόπα Άφρικα, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από την Euroleague. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Νίκη για Ρεμς

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με το «δυνατό» σημείο της ημέρας, το οποίο είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.80 στην αναμέτρηση Ρεμς – Βαλενσιέν. «Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα» αποδεικνύονται για τη Ρεμς τα εκτός έδρας παιχνίδια της, αφού στις δύο απόπειρες για θετικό αποτέλεσμα που έκανε μέσα στο 2017 μακριά από το σπίτι της, ηττήθηκε. Εντός έδρας, βέβαια, μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα, μετρώντας μόλις μια απώλεια και εν πολλοίς χάρη στα αποτελέσματα που κατακτά στην Καμπανία έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει τόσο ψηλά. Η Βαλενσιέν, από την πλευρά της, παρά το γεγονός ότι έκανε… διακοπές για ένα μήνα, αφού δεν είχε υποχρεώσεις στο Κύπελλο Γαλλίας, και υπήρχε σαφώς ο κίνδυνος να εμφανιστεί «μουδιασμένη» και απροετοίμαστη στο παιχνίδι με τη Σοσό, κάθε άλλο παρά τέτοια παρουσιάστηκε και έφτασε στη σημαντική εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1. Σημαντικές οι απουσίες της στο σημερινό ματς, θα λείψουν οι δύο πρώτοι σκόρερ της. Ο λόγος για τους Σις (Μέσος, 17/4) που λείπει στο Κόπα Άφρικα και Ντα Κόστα (Επιθετικός, 19/9) που είναι τραυματίας. Αποτελεσματική στο γήπεδό της η Ρεμς, θα τη στηρίξουμε σήμερα.

Σκοράρουν στη Γάνδη

Επόμενη επιλογή, το Goal / Goal σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Γάνδη – Σαρλερουά. Απ’ τις ομάδες που ήθελαν και χρειάζονταν τη διακοπή του πρωταθλήματος η Γάνδη, που βάδιζε απ’ το κακό στο χειρότερο. Έκλεισε το 2016 με τέσσερις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (αποκλείστηκε απ’ την Οστάνδη), χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις, όπου πήρε μόλις μια ισοπαλία! Να σημειωθεί ότι από 3/4 εντός έδρας 2-3 Goal προέρχεται η Γάνδη στο πρωτάθλημα. Έβγαλε κούραση η Σαρλερουά στα τελευταία παιχνίδια του 2016 και έδειξε ότι χρειαζόταν μερικές «ανάσες». Το διάστημα της διακοπής της έδωσε την ευκαιρία να ανασυνταχθεί και να γεμίσει τις «μπαταρίες» της, προκειμένου να παρουσιάσει το γνωστό καλό πρόσωπο της και όχι αυτό των τελευταίων δύο αγωνιστικών με Μαλίν (εκτός έδρας ήττα 1-0) και Άντερλεχτ (0-2 εντός έδρας). Από 3/5 εκτός έδρας Over 2.5 και G/G προέρχεται η Σαρλερουά, περιμένουμε και σήμερα ένα ματς με αρκετά τέρματα.

Δε χάνει το Τόγκο

Συνεχίζουμε με το Χ2 σε απόδοση 1.95 στο ματς του Κόπα Άφρικα, Μαρόκο – Τόγκο. Έντονα είναι τα συναισθήματα της υποχρέωσης και της πίεσης για το Μαρόκο, που δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα λιγότερο απ’ τη νίκη σήμερα. Σε ενδεχόμενο νέας γκέλας, θα μπλέξει πάρα πολύ άσχημα, καθώς θα απαιτείται οπωσδήποτε νίκη στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με την Ακτή Ελεφαντοστού. Ξεκίνησε με το… αριστερό τη διοργάνωση, αφού ηττήθηκε 1-0 απ’ το Κονγκό, σ’ ένα ματς όπου κυριάρχησε απ’ την αρχή ως το φινάλε, πίεσε πάρα πολύ τον αντίπαλο, έβγαλε φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Εκ διαμέτρου αντίθετο είναι το κλίμα στο Τόγκο, που έρχεται στο σημερινό παιχνίδι με αναπτερωμένη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Αυτό διότι κατάφερε να πάρει ένα απρόσμενο 0-0 στην πρεμιέρα κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, σ’ ένα παιχνίδι που ανέλαβε με ευχαρίστηση το ρόλο του αουτσάιντερ και κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση με μαεστρικό τρόπο. Εξαιρετική αμυντική οργάνωση απ’ τους Τογκολέζους απ’ την αρχή ως το φινάλε, δεν επέτρεψαν στους ποιοτικούς παίκτες της Ακτής να βρουν ρυθμό και να απειλήσουν, πήραν πολύ πιο ξεκούραστα απ’ ότι αναμενόταν την ισοπαλία, η οποία ασφαλώς πανηγυρίστηκε σαν νίκη! Ίδιο αναμένεται το σκηνικό και σήμερα, όπου το Τόγκο δε θα πει όχι σε νέα ισοπαλία και θεωρούμε ότι θα καταφέρει να την πάρει, αν δεν κερδίσει!

Ανταγωνιστική η Μπασκόνια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το ματς Ολυμπιακός – Μπασκόνια, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +6.5 πόντων των φιλοξενούμενων, σε απόδοση 1.90. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός με τον Παναθηναϊκό στον πρόσφατο ημιτελικό του Κυπέλλου, παρουσίασε παρόμοια προβλήματα με το προηγούμενο ντέρμπι, με τον αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα και τον αγώνα απέναντι στην Φενέρ, όπου, παρά τις νίκες του, είχε δυσλειτουργία στην επίθεση στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα των αγώνων. Η Μπασκόνια, που παίζει εξαιρετική άμυνα, με εξαίρεση λίγα παιχνίδια, δε θα «χαριστεί» αν δει τον Ολυμπιακό να δυσκολεύεται στην επίθεση και θα προσπαθήσει να «ρεφάρει» την ήττα του πρώτου γύρου ώστε να εδραιωθεί στην τετράδα. Αναμένεται πολύ σκληρό ματς με το νικητή να κρίνεται στο τέλος. Επιλογή η Μπασκόνια +6.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Περισσότερα...