Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στην εμβόλιμη δράση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και στον μεγάλο προημιτελικό Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Ίντερ και Λάτσιο. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Άσσος στο «Μεάτσα»

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ίντερ – Λάτσιο, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται η Ίντερ η οποία πηγαίνει από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα, στην προσπάθειά της να προλάβει μία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Πιόλι προέρχεται από επτά σερί νίκες στις οποίες επικράτησε των Τζένοα (2-0 εντός έδρας), Σασουόλο (1-0 εκτός έδρας), Λάτσιο (3-0 εντός έδρας), Ουντινέζε (2-1 εκτός έδρας), Κιέβο (3-1 εντός έδρας), Παλέρμο (1-0 εκτός έδρας) και Πεσκάρα (3-0 εντός έδρας). Στις δέκα τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις ανεξαρτήτως διοργάνωσης, η Ίντερ πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, ενώ στις οχτώ εξ αυτών σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Απ’ την άλλη, από δύο σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Λάτσιο, οι οποίες την έριξαν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -2 από την αποψινή αντίπαλό της Ίντερ. Πιο συγκεκριμένα αφού επικράτησε των Κροτόνε (1-0 εντός έδρας) και Αταλάντα (2-1 εντός έδρας) το συγκρότημα του Ιντζάγκι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Γιουβέντους (2-0 εκτός έδρας) και Κιέβο (1-0 εντός έδρας). Στις επτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Δίνουμε προβάδισμα στη νίκη των γηπεδούχων.

Προβάδισμα στην Μπέρνλι

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Μπέρνλι – Λέστερ, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.06. Να επιβεβαιώσει για μία ακόμα φορά το γεγονός ότι είναι πολύ δυνατή μέσα στην έδρα της θέλει η Μπέρνλι. Συνεχίζουν… κανονικά στο Κύπελλο Αγγλίας οι «κλάρετς» μετά το σαββατιάτικο 2-0 επί της Μπρίστολ Σίτι, στο πρωτάθλημα προέρχονται από τη «λογική» εκτός έδρας ήττα από την Άρσεναλ με 2-1. Συγκομιδή 26 βαθμών μετρά το σύνολο του Σον Ντάιτς μέχρι στιγμής, όντας στο +5 από τη σημερινή αντίπαλο και στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το σημαντικό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των 26 βαθμών έχει συλλεχθεί μέσα στο «Τερφ Μουρ», όπου η Μπέρνλι «τρέχει» σερί 8-1-3 στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, έχει συνδυάσει με νίκες και τα τέσσερα τελευταία «εντός».

Η Λέστερ, από την πλευρά της, ψάχνει επιτακτικά το σημερινό διπλό, καθώς η βαθμολογική της θέση την… αναγκάζει να κοιτάζει προς τα κάτω. Πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες σεζόν εν ενεργεία πρωταθλήτριας σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας, με τους 21 βαθμούς να τη φέρνουν μόλις στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι αδυναμίες της φάνηκαν και στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Ντέρμπι (Τσάμπιονσιπ), όπου εξασφάλισε με το ζόρι την ισοπαλία, στέλνοντας το ζευγάρι σε δεύτερο ματς. Σερί 1-2-4 «τρέχουν» οι «αλεπούδες» στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, παραμένουν χωρίς νίκη στις τελευταίες τρεις (0-1-2), στις οποίες δεν έχουν καν σκοράρει. Υπογραμμίστε… ότι αγνοούν το φετινό διπλό σε επίπεδο Πρέμιερσιπ (0-3-8 το σχετικό σερί). Στηρίζουμε την Μπέρνλι, αλλά με κάλυψη (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Μπορεί το διπλό η Ινβερνές

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Χάμιλτον – Ινβερνές, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.00. «Λαβωμένη» απ’ τις πολλές απουσίες στην άμυνα, η Χάμιλτον δεν κατάφερε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με τη Σεντ Τζόνστον το Σάββατο. Τα πράγματα δεν πάνε καλά στην Πρέμιερσιπ για τους γηπεδούχους, που απογοητεύουν με τις εμφανίσεις τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως η τελευταία νίκη τους σημειώθηκε στις 25 Οκτωβρίου. Πορεύονται χωρίς νίκη στις 12 τελευταίες αγωνιστικές, μετρούν έξι ήττες και έξι ισοπαλίες, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκονται σταθερά χαμηλά στη βαθμολογία και στην 11η θέση. Στον αντίποδα, η Ινβερνές επέστρεψε στις προβληματικές εμφανίσεις το Σάββατο. Υποδέχτηκε την Πάρτικ Θιστλ και «καιγόταν» για το «τρίποντο», εντούτοις η ομάδα που πλησίασε περισσότερο σ’ αυτό ήταν η αντίπαλη (0-0 εντός). Μόνο με μακρινά σουτ απείλησε η Ινβερνές, που απογοήτευσε για ακόμη μια φορά το κοινό της. Ήταν η τρίτη ισοπαλία των τελευταίων έξι αγωνιστικών και 11η σερί αγωνιστική που αγνοεί τη νίκη (0-4-7), παρέμεινε στην τελευταία θέση της κατάταξης, έχοντας συλλέξει 17 πόντους μετά το πέρας 22 αγωνιστικών. Καλείται πλέον να ξεκινήσει αντεπίθεση και το σημερινό ντέρμπι ουραγών με τη Χάμιλτον μοιάζει ως η καλύτερη συγκυρία. Πάμε με την Ινβερνές, αλλά με την κάλυψη του Draw No Bet (ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.