Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Πιο χαλαροί οι ρυθμοί στο σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού κουπονιού, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην αναμέτρηση που κλείνει την αγωνιστική στην Ισπανία, ανάμεσα σε Μάλαγα και Λας Πάλμας.

Κρίσιμο ντέρμπι παραμονής θα διεξαχθεί στη Λάρισα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Λεβαδειακό, ενώ επιλογές προκύπτουν επίσης από Δανία και Τσεχία. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Άσσος στο «Rosaleda»

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Μάλαγα – Λας Πάλμας, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Στο «Ροσαλέδα» πέφτει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν. Η Μάλαγα υποδέχεται τη Λας Πάλμας, θέλοντας να βάλει τέλος στο ατυχές σερί των τελευταίων εννιά αγωνιστικών. Πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες μετρούν οι Ανδαλουσιάνοι σε αυτή τη σειρά αγώνων, έρχονται από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Με ήττες έχουν συνδυαστεί τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (0-2 από Σοσιεδάδ, 0-1 από Εσπανιόλ). Με σημερινή νίκη η ομάδα του «Γκάτο» Ρομέρο απομακρύνεται στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αποστολή 19 ατόμων κατάρτισε ο Ρομέρο για το σημερινό ματς, στην οποία επιστρέφουν ο αμυντικός Ντιέγκο Γιορέντε, ο μπακ Χουάν Κάρλος και ο επιθετικός Εν-Νεσίρι.

Η Λας Πάλμας, από την πλευρά της, έρχεται στο σημερινό ματς από το ζευγάρι ηττών από Γρανάδα (1-0 εκτός) και Σεβίλλη (0-1) όσον αφορά στο πρωτάθλημα, ενώ είχε μεσολαβήσει και η φιλική ήττα από την Μπραν με 0-1. Δεν «πατάνε» πολύ καλά οι νησιώτες τον τελευταίο καιρό, μετρούν μόλις μία νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων για τη λίγκα (1-1-3). Ακόμα χειρότερα γίνονται τα… πράγματα αν εξειδικεύσουμε στις εκτός έδρας επιδόσεις, με το συνολικό εκτός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα να είναι στο 1-2-7. Με ήττες έχουν συνδυαστεί οι 5/6 τελευταίες έξοδοι, η ομάδα έμεινε και «άσφαιρη» στα τέσσερα από αυτά τα ματς. Λογική επιλογή ο άσσος.

Μπορεί το διπλό η Ράντερς

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Οντένσε – Ράντερς, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αρνητική έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος αποτελεί μέχρι σήμερα η Οντένσε, καθώς μέχρι και τη χειμερινή διακοπή πραγματοποιούσε μια από χειρότερες πορείες της ιστορίας όπως καταδεικνύεται, άλλωστε, από το γεγονός ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή μόλις 18 βαθμών. Παρότι όλα οδηγούσαν προς την αντίθεση κατεύθυνση, όπως φαίνεται ο Νίελσεν έπεισε τους διοικούντες και συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία, με στόχο τη σωτηρία της ομάδας. Οι «μπλε» πάντως δεν φρόντισαν να ενισχυθούν ιδιαίτερα στη μεταγραφική περίοδο και απέκτησαν μόνο τους Λάουρσεν (Αμυντικός, 14/0) και Νίελσεν (Μέσος, 18/0) από την Έσμπιεργκ. Η αδυναμία της ομάδας να ενισχυθεί, πάντως, σοβαρά στις μεταγραφές, οδήγησε στις πρώτες γκρίνιες από πλευράς οπαδών που «φωνάζουν» για την έλλειψη σοβαρών λύσεων ειδικά στην επίθεση.

Από την άλλη πλευρά, εκμεταλλευόμενη πλήρως κάθε ικμάδα των δυνατοτήτων του ρόστερ της η Ράντερς φρόντισε να πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 32 βαθμούς. Συγκομιδή, που τη φέρνει 11 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Μπρόντμπι. Σε ότι αφορά τα φιλικά της προετοιμασίας, η Ράντερς επικράτησε της Μποέμιανς (2-0), ηττήθηκε από τη Βέντισελ (3-2), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη με αντιπάλους τις Ολίμπια Λιουμπλιάνα (1-1), Βίμποργκ (0-0) και Χόρσενς (1-1). Ελάχιστα τα προβλήματα του Κρίστιανσεν για το σημερινό παιχνίδι, δεν υπολογίζει μονάχα στους Κάλσοε (Μέσος, 13/3) και Χέντρικσον (Μέσος, 5/1). Στηρίζουμε το 2 DNB.

Δε χάνει η Ζλιν

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Λίμπερετς – Ζλιν, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.15. Μια από τις απογοητεύσεις του πρώτου γύρου ήταν αναμφίβολα η Λίμπερετς, που καλείται να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο αν θέλει να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις. Μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, τρέχοντας ένα αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών (τρεις ήττες, τρεις ισοπαλίες). Πλήγμα οι αποχωρήσεις των βασικών της παικτών Σίκορα και Ποκορνί, αντίθετα λίγες και αμφιβόλου ποιότητας οι μεταγραφές της. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες υποδέχεται την έκπληξη του πρώτου γύρου με στόχο ένα νέο ξεκίνημα. Απ’ την άλλη, η Ζλιν επιστρέφει από τη διακοπή με στόχο να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αλλά και να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης. Άφησε καλές εντυπώσεις στα φιλικά, επικράτησε των Οπάβα (3-0, 1-0) και Γκόρνικ Ζάμπρζε (1-0), αντίθετα ηττήθηκε από Σπαρτάκ Τρνάβα (1-2) και Ζλάτε Μοράβτσε (1-2). Κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έχασε τον αμυντικό Χάγιεκ, αλλά και τον πολύτιμο μέσο Χάρμπα, παραμένει ωστόσο μια από τις ομάδες με το καλύτερο σύνολο στην κατηγορία. Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις φέτος και ψάχνει ανάλογο πρόσωπο και στον δεύτερο με στόχο την υπέρβαση. Θεωρούμε ότι θα πάρει αποτέλεσμα σήμερα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.