Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Αντιμέτωπη με ένα παιχνίδι – πρόκληση είναι εθνική ομάδα της Ελλάδας σήμερα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Η “γαλανόλευκη” αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να παραμείνει “ζωντανή” στο “κυνήγι” της πρώτης θέσης. Θα μας απασχολήσει, φυσικά, στοιχηματικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως και, μεταξύ άλλων, εκείνη της Κύπρου με την Εσθονία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να μάθετε τα πάντα σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Vistabet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Αμφίσκορο στο Βέλγιο

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Βέλγιο – Ελλάδα, στην οποία θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.38. Οι Βέλγοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ομίλου και το έχουν αποδείξει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, στις οποίες έχουν πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες με τέρματα 21 υπέρ και μόλις ένα κατά! Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα παραμένει αήττητη στην τρέχουσα προκριματική φάση, με απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Σήμερα παίζει ξεκάθαρα για δύο αποτελέσματα, αφού ακόμη και ο ένας βαθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στο τέλος. Αδιαμφισβήτητη η ποιότητα των γηπεδούχων, αλλά θεωρούμε ότι οι παίκτες του Σκίμπε μπορούν να σημειώσουν ένα τέρμα τουλάχιστον και να επιβεβαιωθεί το Goal / Goal.

Νίκη για Κύπρο

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Κύπρος – Εσθονία, με την επιλογή μας να είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.02. Ισοβαθμούν οι δύο ομάδες, με αμφότερες να έχουν τρεις βαθμούς μέχρι στιγμής, τους οποίους τους πήραν εντός έδρας με το Γιβραλτάρ. Η Κύπρος επικράτησε με 3-1 του Γιβραλτάρ στις 13 Νοεμβρίου 2016, ενώ είχαν προηγηθεί οι από Βέλγιο (0-3), Ελλάδα (2-0) και Βοσνία (2-0). Μεσοβδόμαδα έδωσε φιλικό με το Καζακστάν, καταφέρνοντας να «γυρίσει» το εις βάρος της 0-1 του 29ου λεπτού με τα γκολ στην επανάληψη των Μυτίδη (55′), Κατελάρη (62′) και Χριστοφή (67′) και να επικρατήσει 3-1. Η Εσθονία, από την πλευρά της έχει κερδίσει, επίσης, μόνο το Γιβραλτάρ (4-0 εντός), όπως προαναφέρθηκε και ηττήθηκε από Βοσνία (5-0), Ελλάδα (0-2) και Βέλγιο (8-1). Μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα η Κύπρος και θα τη στηρίξουμε.

Προβάδισμα η Μπρέι

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο Άσσος σε απόδοση 2.10 στον αγώνα του ιρλανδικού πρωταθλήματος, Μπρέι – Λίμερικ. Τρεις νίκες και δύο ήττες είναι ο έως τώρα απολογισμός της Μπρέι, η οποία φιγουράρει στην 4η θέση. Η Λίμερικ, από την πλευρά της, δεν πείθει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχοντας πανηγυρίσει μόλις ένα “τρίποντο” μέχρι στιγμής. Οι γηπεδούχοι είναι εξαιρετικοί επιθετικά, αναμένεται να ασκήσουν μεγάλη πίεση στην Λίμερικ και θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα βρουν τον τρόπο να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Μπορεί τη νίκη ο Απόλλωνας

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Απόλλων Πατρών – Κολοσσός Ρόδου, στον οποίο θα πάμε με τη νίκη του Απόλλωνα, σε απόδοση 1.93. Η ομάδα της Πάτρας είναι προτελευταία στη βαθμολογία, με δύο νίκες λιγότερες από Κύμη και Κόροιβο και θέλει σήμερα τους δύο βαθμούς προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές της για παραμονή στην κατηγορία, με δεδομένο ότι έχει αγώνα με την Κύμη εκτός έδρας για την προτελευταία αγωνιστική και “κλείνει” με το Λαύριο εντός, ενώ έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Κόροιβο. Αν και ο Κολοσσός είναι καλύτερη ομάδα, αξίζει ποντάρισμα στον γηπεδούχο που έχει τη μεγάλη ανάγκη.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.