Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στη σέντρα ξανά όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο μετά από τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων και το πρόγραμμα του Σαββάτου παρουσιάζει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Πέντε αγώνες έχουμε ξεχωρίσει από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από την Basket League. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Sportingbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Αναγεννημένη η Λέστερ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά από τον αγώνα Λέστερ – Στόουκ, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.05. Σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα η Λέστερ, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κρεγκ Σέξπιρ να συμβάλει τα μέγιστα στη βελτίωση της εικόνας της. Μετρά 4/4 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, συνεχίζει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχεται από διαδοχικά τρίποντα επί των Λίβερπουλ (3-1), Χαλ (3-1) και Γουέστ Χαμ (2-3). Η Στόουκ, από την πλευρά της, κινείται για μία ακόμη σεζόν στα στάνταρ των τελευταίων ετών. Έχει, ουσιαστικά, εξασφαλίσει από νωρίς και χωρίς άγχος την παραμονή της, χωρίς παράλληλα, να έχει βάσιμες ελπίδες για να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (1-1-2). Αναγεννημένη, λοιπόν,η Λέστερ, υποδέχεται σήμερα μία ομάδα που είναι αδιάφορη, λίγο – πολύ, βαθμολογικά και μακριά από το γήπεδό της χάνει σημαντική από τη δύναμή της. Δεν υπάρχει λόγος να μην στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Με τα γκολ στην Αττάλεια

Συνεχίζουμε με μία από τις πλέον “δυνατές” προτάσεις της ημέρας, η οποία είναι το Over 2.5 γκολ στον αγώνα Αντάλιασπορ – Καϊσέρισπορ, σε απόδοση 1.90. Η Αντάλιασπορ στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην Μπεσίκτας, κόντρα στην οποία κατόρθωσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Ήταν ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας, το οποίο διεύρυνε το αήττητο σερί της στα δύο παιχνίδια. Παράλληλα, το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, απέναντι στην πρωταθλήτρια είναι το μοναδικό από τα τέσσερα τελευταία της στο οποίο δεν επιβεβαιώθηκε το Over. Στον αντίποδα η Καϊσέρισπορ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-4 από την ουραγό της βαθμολογίας, Γκαζιάντεπσπορ, συμπληρώνοντας τέσσερα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-2), ενώ το Goal / gaol σε συνδυασμό με το Over 3.5 γκολ εμφανίστηκε στα 4/5 πιο πρόσφατα ματς της! Περιμένουμε, επομένως, και σήμερα ένα αρκετά “ανοιχτό” παιχνίδι, με πολλά γκολ.

Αμφίσκορο στον Πειραιά

Περνάμε στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Πλατανιάς, στην οποία η επιλογή μας θα είναι το Goal / Goal σε απόδοση 2.30. Εξελίξεις υπήρξαν στον Ολυμπιακό μετά την άσχημη εμφάνιση και την “κολακευτική” ήττα με 1-0 στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Βασίλης Βούζας αποχώρησε από την πρώτη ομάδα και τα ηνία στον πάγκο ανέλαβε ο Τάκης Λεμονής με στόχο να “κλειδώσει” το πρωτάθλημα και να οδηγήσει τους “ερυθρόλευκους” στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Πλατανιάς, από την πλευρά του, παραμένει στο “κόλπο” των πλέι οφ έπειτα από την αγχωτική εντός έδρας νίκη επί του Ηρακλή (1-0), αποτέλεσμα που τον διατήρησε στο -2 από την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός είναι, φυσιολογικά, το αδιαφιλονίκητο φαβορί του αγώνα και περιμένουμε από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Στόχος των Πειραιωτών είναι η νίκη σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση, ενώ ο Πλατανιάς αποτελεί πάντα έναν υπολογίσιμο αντίπαλο που μπορεί να σκοράρει.

Σκοράρουν στην Κορσική

Η επόμενη πρόταση έρχεται από τον αγώνα Μπαστιά – Λιλ και είναι το Goal / Goal σε απόδοση 2.20. Με την πλάτη στον τοίχο είναι η Μπαστιά, η οποία αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία οφείλει να αρχίσει να κερδίζει και πάλι. Αγνοεί τη νίκη της 12 τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα από την Κορσική (0-5-7), παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού, απέχοντας τρεις πόντους από τις θέσεις που δίνουν την παραμονή. Η Λιλ, από την πλευρά της, βρισκόταν σε καλό “φεγγάρι” πριν από τη διακοπή, “τρέχοντας” ένα μικρό αήττητο σερί τριών αγώνων με δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ έχει ηττηθεί μία μόνο φορά στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος. Το σημερινό ματς έχει χαρακτήρα “τελικού” για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα είναι ικανοποιημένοι μόνο με το τρίποντο. Ωστόσο δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης αμυντικά, η Λιλ μπορεί να σκοράρει και η απόδοση του αμφίσκορου έχει αξία.

Δε χάνει το Μόντρεαλ

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ και τον αγώνα Σικάγο – Μόντρεαλ, στον οποίο θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.00. Από την εκτός έδρας ήττα με 4-0 από την Ατλάντα προέρχεται το Σικάγο, χάνοντας το πρώτο του ματς στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν μέτρησε μία νίκη και μία ισοπαλία. Το Μόντρεαλ, από την πλευρά του, δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με τον απολογισμό του να αποτελείται από μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Έχει αποδείξει ότι δεν παρατάει εύκολα κανένα ματς και απέναντι στο Σικάγο, το οποίο συνετρίβη την προηγούμενη εβδομάδα, θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αδιάφορες Δόξα και ΑΕΚ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Δόξα Λευκάδας – ΑΕΚ, με την επιλογή μας να είναι το Over 147.5 πόντοι, σε απόδοση 1.91. Αδιάφορες βαθμολογικά και οι δύο ομάδες, καθώς οι μεν γηπεδούχοι έχουν ήδη υποβιβαστεί, οι δε φιλοξενούμενοι θα τερματίσουν σίγουρα στην 3η θέση της κανονικής περιόδου. Η Δόξα διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος δεχόμενη 79 πόντους ανά αγώνα, η ΑΕΚ έχει χαλαρώσει αμυντικά εδώ και καιρό ούσα αδιάφορη, είναι πιθανό να δούμε ένα “ελεύθερο” παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και έτσι να επαληθευθεί το Οver 147.5 που δεν επαληθεύθηκε στον πρώτο γύρο λόγω της άμυνας που έπαιξε η ΑΕΚ επί 40 λεπτά και νίκησε 84-60.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.