Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Λίγα πράγματα στο σημερινό πρόγραμμα για το ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση Έιμπαρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο για την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά παιχνίδια σε Νορβηγία και Πορτογαλία, όπου βλέπουμε ευκαιρία για ξεκάθαρο ποντάρισμα σε νικητές. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά του Betarades.gr.

Άσσος στην Πορτογαλία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Μορεϊρένσε – Τσάβες, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.17. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα κρίσιμη αναμέτρηση για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δίνουν «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία. Στους 24 πόντους η Μορεϊρένσε, βρίσκεται μόλις στο +1 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και σήμερα καλούνται να πάρουν οπωσδήποτε το «τρίποντο» κόντρα στην αδιάφορη Τσάβες. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο διαδοχικές ήττες και συνολικά τρεις στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, καθότι βρίσκονται στην 8η θέση με 36 πόντους, έχουν εξασφαλίσει την παραμονή και δεν προλαβαίνουν να ψάξουν κάτι περισσότερο. Το αυξημένο κίνητρο μετατρέπει την επιλογή νίκης για τη Μορεϊρένσε σε μονόδρομο.

Μπορεί τη νίκη η Μόλντε

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Χάουγκεσουντ – Μόλντε, όπου επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.45. Πέμπτη αγωνιστική για την Α’ Νορβηγίας, με τις δύο ομάδες να έχουν σχετικά καλή παρουσία μέχρι στιγμής. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο νίκες και δύο ήττες, έρχονται απ’ το εκτός έδρας 3-1 απ’ την Μπραν, είχαν προηγηθεί δύο σερί «τρίποντα» με καλές εμφανίσεις. Απ’ την άλλη, η Μόλντε μετράει 3/4 νίκες, έχασε μόνο απ’ την πανίσχυρη Ρόζενμποργκ εκτός έδρας (2-1), δείχνει ικανή να φύγει νικήτρια απ’ την έδρα της Χάουγκεσουντ. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, θα πάμε με το διπλό.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.